Lakers kohtaa Houstonin Staples Centerissä!

Lakers isännöi tänään Staples Centerissä pelattavassa ottelussa Houstonia. Lakers on ollut suurissa vaikeuksissa viime aikoina ja onkin mielenkiintoista nähdä pystyykö kotijoukkue haastamaan Houstonia lainkaan vai karkaako Rockets voittoon jo ottelun alkumetreillä?

Lakers – Houston

Valinta: Alle 206,5 pistettä (1,92)

Kotijoukkue Lakersin kahden ottelun mittainen vieraspeliputki päättyi eilen tappioon ja nyt edessä on kotiottelu Houstonia vastaan. Lakers on onnistunut voittamaan vain yhden seitsemästä edellisestä ottelustaan ja voittaminen tänään vaatisi jopa pientä ihmettä.

Lakers on jäänyt neljässä edellisessä ottelussaan alle sataan pisteeseen ja tänään joukkue joutunee pelaamaan ilman Kobe Bryantia sekä Larry Nance junioria.

Vierasjoukkue Houstonin mahtava viiden ottelun voittoputki katkesi edellisessä ottelussa Clevelandia vastaan, kun Cavs kaatoi Rocketsin 77-91. Cavaliers pystyi hyydyttämään Houstonin hyökkäyspelin täysin ja esimerkiksi James Harden onnistui tekemään ainoastaan 11 pistettä.

Houston lähtee yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta mahdolliset lepuutukset saattavat tasoittaa ottelua. Houstonin seuraava peli on jo tiistaina Clippersiä vastaan, joten jos Houston karkaa aikaisessa vaiheessa isoon pistejohtoon niin Harden ja kumppanit otetaan todennäköisesti huilaamaan.

Vieraiden puolustuspeli on parantanut voittoputken aikana ja kun tähän lisätään Lakersin heikko hyökkäyspeli sekä mahdolliset lepuutukset ottelun lopussa niin alle 206,5 pisteen raja vaikuttaa varsin korkealta.

Muut valinnat:

Tony Parker, yli 14,5 pistettä (1,90)

LaMarcus Aldridge, yli 16,5 pistettä (1,85)

Tästä yön NBA-betseihin!

Aiheeseen liittyvät uutiset