NBA 17.11: Cavaliers palaa raiteilleen!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

NBA jatkuu tänään seitsemän ottelun voimin. Viime yönä napattiin mukava 2/2 tulos, joten siitä on hyvä jatkaa kohti tämän yön otteluita.

Detroit Pistons – Cleveland Cavaliers

Valinta: Cavaliers -4 (1,93)

Mukavasti kautensa aloittanut Detroit on valahtanut neljän ottelun tappioputkeen. Edellisessä ottelussa Lakers jyräsi Pistonsin lukemin 97-85.

Detroitin ”sentteri” Andre Drummond on aloittanut kautensa upeasti sillä miehen pistekeskiarvo ennen yön kamppailua on komea 18,5. Drummond on dominoinut myös rebaundeja ja siitä kertovat myös miehen kovat tilastot. Mies on napsinut ottelua kohden keskimäärin 19 rebaundia.

Detroitin suurimmat ongelmat ovat olleet viime aikoina hyökkäyspäässä. Lakersia vastaan pelatussa ottelussa Pistonsin pelitilanneheitto prosentti oli vain 36,5%.

Vierasjoukkue Clevelandin molemmat tappiot ovat tulleet vieraskentillä. Edellisessä ottelussa Cavaliers taipui jatkoajan jälkeen Bucksille.

Cavaliersin tähtipelaaja LeBron James iski Bucks-ottelussa kauden parhaat pisteensä, mutta toisaalta miehelle kertyi seitsemän pallonmenetystä mikä ei ole kovinkaan normaalia tälle staralle.

Uskon vahvasti, että Cavaliersin kompurointi jää yhden pelin mittaiseksi ja tänään kentällä nähdään entistäkin sisuuntuneempi joukkue Jamesin johdolla. Vieraille tarjottu -4 tasoitus on sen verran hyvä tarjous  kotijoukkueen vireystilaan nähden, että se napataan lapulle mukaan.

Muut valinnat:

Wizards – Bucks yli 199 pistettä (1,93)

Nuggets +6 (1,94)

Pelicans – Nuggets alle 206 pistettä (1,93)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset