NBA 18.11: OKC möyhentää siipirikkoiset Pelikaanit!

Viime yön NBA-valinnat päättyivät lopulta 2/4 tulokseen, joten siitä on hyvä lähteä parantamaan suoritusta. Tämän yön NBA-kierros tarjoilee meille tällä kertaa peräti kymmenen ottelua.

Oklaholma City Thunder – New Orleans Pelicans

Valinta: Alle 211,5 pistettä (1,92) / Russell Westbrook yli 2,5 kolmen pisteen koria (2,40)

Kotijoukkue OKC on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, mutta tänään OKC:lla on hyvä mahdollisuus palata voittokantaan, kun joukkue isännöi siipirikkoista Pelicansia.

OKC:n tähtihyökkääjä Kevin Durant on edelleen sivussa ja miehen paluusta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Durantin poissaolo on näkynyt kotijoukkueen hyökkäyspelissä ja tämä tarkoittaakin sitä, että muun joukkueen on alettava ottmaan vastuuta pisteiden teosta Russell Westbrookin johdolla.

Vierasjoukkue Pelicansin kauden alku on ollut murheellinen sillä joukkue on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden ottelun 11-ottelukierroksen jälkeen. Pelicans tämän kauden vieras-saldo on ennen tätä ottelua 0-6.

Pelicans rämpii tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa ja loukkaantumiset eivät ota loppuakseen. Joukkueen ykköstykki Anthony Davis palasi taannoin pelikentille, mutta tänään mies on mahdollisesti sivussa uuden loukkaantumisen takia.

Davisin lisäksi Omer Asikin sekä Jrue Holidayn pelaaminen on epävarmaa. Kun edellä mainittuihin nimiin lisätään vielä Tyreke Evans, Quincy Pondexter, Norris Cole, Kendrick Perkins niin soppa alkaa olemaan valmis.

Durantin poissaolo sekä Pelicansin surkeat peliesitykset suurilla poissaoloilla höystettynä antavat aiheen under-vetoon, koska rajakin on asetettu mielestäni varsin korkealle.

Muut valinnat:

Utah – Raptors yli 187,5 pistettä (1,93)

Spurs – Nuggets yli 197,5 pistettä (1,92)

Celtics – Mavericks alle 204,5 pistettä (1,95)

Philadelphia 76ers +7 (1,93)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset