NBA 18.12: Jättimäiselle kierrokselle paljon pelattavaa!

NBA jatkuu tänään peräti 12 ottelun kierroksella. Eiliset betsit iskettiin vain Twitteriin ja tulokseksi saatiin kaksi ”push-vetoa”. Tänään lyödään paljon peliin ja isketään perjantain kunniaksi iso määrä betsejä tulille!

Indiana Pacers – Brooklyn Nets

Valinta: Alle 205 pistettä (1,93)

Kotijoukkue Pacers on löytänyt jälleen kateissa olleen vireensä takaisin ja Pacers onkin napannut kahdessa edellissä ottelustaan komeat voitot Raptorsista sekä Mavericksistä.

Pacers on ollut erittäin vahva kotihallissaan, jossa se on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti yhdeksän. Lisäksi kadoksissa ollut puolustuspeli on saatu jälleen kuntoon ja joukkue onkin päästänyt kahdessa edellissessä ottelussaan vain 171 pistettä.

Vierasjoukkue Brooklynin kuuden ottelun mittainen kotipeliputki päättyi edellisellä kieroksella, kun Heat haki 98-104 voiton Barclays Centeristä.

Brooklyn on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ja helpotusta ei ole luvassa, kun joukkueen reissupelit alkavat. Nets on voittanut tällä kaudella vieraissa vain yhden ottelun ja joukkue onkin hävinnyt seitsemän edellisestä vierasotteluaan.

Netsin vaikeudet hyökkäyspäässä ovat korostuneet etenkin vieraskentillä sillä joukkue on ylittänyt sadan pisteen rajan vain kolme kertaa reissupeleissään.

Pacersin hyvät esitykset saavat tänään jatkoa ja joukkue tulee voittamaan ottelun reilulla marginaalilla. Kymmenen pisteen tasoitus on sen verran iso, että skipataan se ja lyödään markat kiinni underiin. Nets jäänee jälleen alle sataan pisteeseen, joten 205 pisteen raja vaikuttaa järkevältä.

Muut valinnat:

76ers – Knicks, yli 195 pistettä (1,93)

Heat – Raptors, yli 187 pistettä (1,93)

Celtics – Hawks, alle 205,5 pistettä (1,92)

Suns, alle 109 pistettä (1,89)

Bulls -4 (1,93)

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset