NBA 2.11: OKC jatkaa Houstonin tappioputkea!

Yön NBA-kierros tarjoilee meille seitsemän ottelua. Mielenkiintoisin kamppailu käydään jälleen kerran Houstonissa, jossa Rockets isännöi kovassa vireessä olevaa Oklahoma City Thunderia.

Houston – OKC

Valinta: OKC -4 (1,92)

Otimme jo edellisissä vihjeissämme puheeksi Houstonin surkean alkukauden. Vaikeudet saivat viime yönä jatkoa, kun Miami Heat jyräsi Rocketsin lukemin 109-89.

Houston on tehnyt kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussaan keskimäärin 88,7 pistettä ja lisäksi joukkue on menettänyt pallon vähintään 17 kertaa jokaisessa pelissä. Kun tähän lisätään heikko puolustuspeli niin ei kannatta ihmetellä miksi joukkueen peli ei oikein kulje.

Joukkuuen ykköspyssy James Hardenin vaikeudet saivat jatkoa viime yönä. Harden heitti eilen kymmenen kolmosta, joista tuloksena pyöreät nolla pistettä.

Houstonin kannalta hyvä uutinen on se, että Dwight Howard palaa tänään kokoonpanoon. Terrence Jones ei puolestaan pelaa tietojemme mukaan myöskään tänään.

Vierasjoukkue OKC on aloittanut kautensa kolmella voitolla. Joukkueen tähtipelaajat Kevin Durant ja Russell Westbrook ovat aloittaneet kautensa todella vahvasti ja se onkin yksi suurimmista syistä OKC:n vahvaan starttiin.

OKC pystyi lepuuttamaan tähtiään sekä lähes koko avausviisikkoaan viime yön ottelun viimeisellä neljänneksellä, joten tärkeimmät pelaajat ovat tänään varmasti kunnossa.

OKC:n puolustuspeli ei ole vielä ollut toivotulla tasolla ja se avaa kotijoukkueelle mahdollisuuden parantaan hyökkäyspeliään. Tästä huolimatta OKC on tällä hetkellä niin paljon Houstonia edellä, että noin pienellä tasoituksella vierasjoukkue on otettava ehdottomasti peleihin mukaan.

Muut valinnat:

GSW yli 106 pistettä (1,89)

Nets – Bucks yli 196,5 pistettä (1,94)

Knicks – Spurs yli 201 pistettä (1,93)

Stephen Curry yli 26,5 pistettä (1,85)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset