NBA 2.12: Joulukuun ensimmäiset NBA-valinnat!

Joulukuun NBA-vedot aloitetaan tällä kertaa kolmen kohteen voimin. Lapulle valikoitui tällä kertaa vain total-vetoja, mutta tällä hetkellä ne tuntuvat turvallisimmilta vaihtoehdoilta, kuin voittajien pohdiskelu.

Chicago Bulls – Denver Nuggets

Valinta: Alle 197,5 pistettä (1,93)

Kotijoukkue Bulls nappasi edellisellä kierroksella yhden kauden makoisimmista voitoistaan, kun se kaatoi kotonaan kovassa vireessä olevan Spursin 92-89.

Bullsin hyökkäyspelissä ja sen nopeudessa ei ole toistaiseksi näkynyt huomattavaa muutosta viime kauteen verrattuna vaikka valmentaja Fred Hoiberg niin ”uhkaili”. Itse asiassa Bullsin pistekeskiarvo on tällä hetkellä pienempi, kuin viime kaudella.

Chicagon puolustuspeli toimi mallikkaasti Spurs pelissä, mutta hyöykkäspeli takkuili edelleen. Se ei ollut yllätys sillä Bulls on jäänyt neljässä edellisessä pelissään alle 95 pisteeseen.

Vierasjoukkue Nuggetsin peli on pahasti sekaisin ja joukkue rämpii tällä hetkellä hurjassa seitsemän ottelun tappioputkessa. Lisäksi Denver on yksi sarjan heikoimmista vierasjoukkueista sillä se on onnistunut voittamaan yhdeksästä reissupelistään vain kolme.

Nuggetsin suurimmat ongelmat ovat kotijoukkueen tapaan hyökkäspäässä. Vieraiden hyökkäsypelin tehokkuus kolmessa edellisessä ottelussa on ollut luvalla sanoen hirvittävää.

Denver on tehnyt kolmessa edellisessä ottelussaan parhaimmillaan 81 pistettä. Pahin mahalasku tapahtui edellisessä ottelussa Bucksia vastaan, jossa Denver onnistui tekemään vain 74 pistettä.

Bullsin vahva puolustuspeli sekä molempien joukkueiden ongelmat hyökkäyspäässä ennakoivat vähäpisteistä ottelua. Uskon, että kotijoukkue hoitaa tänään homman kotiin tyylikkäästi, mutta ihan kymmenen pisteen tasoitukseen en usko, joten under on oiva valinta tähän kohteeseen.

Muut valinnat:

Hawks – Raptors, yli 196,5 pistettä (1,91)

Wizards – Lakers, alle 202,5 pistettö (1,93)

Aiheeseen liittyvät uutiset