Suns kohtaa kotonaan kovavireisen Spursin!

Suns on ajautunut viiden ottelun mittaiseen tappioputkeen. Tänään Suns kohtaa Talking Stick Resort Arenalla hurjassa iskussa olevan San Antonio Spursin, joten tappioputken katkaiseminen ei tule olemaan helppoa.

Suns – Spurs

Valinta: Spurs -9 puoliaikavoitto (1,91)

Kotijoukkue Suns on tällä hetkellä todella suurissa vaikeuksissa eikä tunnelin päässä näy valoa ainakaan toistaseksi. Suns on onnistunut voittamaan vain yhden kymmenestä edellisestä ottelustaan ja kaiken lisäksi lukuisat loukkaantumiset vaivaavat joukkuetta toden teolla sillä Markieff MorrisMirza TeletovicT.J. Warren sekä Jon Leuer ovat mahdollisesti sivussa yön pelistä pitkäaikaispotilaiden lisäksi.

Vierasjoukkue Spursille ei löydy tällä hetkellä pysäyttäjää ja joukkue onkin voittanut 11 edellistä otteluaan. Spurs on voittanut 11 edellistä otteluaan keskimäärin 17,5 pisteellä, joten meno on ollut todella vakuuttavaa.

Spursin puolustuspeli on pelannut häkellyttävän kovalla tasolla illasta toiseen ja Spurs onkin päästänyt vain 89,6 pistettä peliä kohden.

Spurs joutuu tulemaan tänään toimeen ilman pelinrakentajaansa, Tony Parkeria. Parker loukkaantui sunnuntaina ja on toistaiseksi sivussa joukkueen kokoonpanosta.

Vaikka Spurs pelaa tänään ilman tähteään niin on vaikea kuvitella, että Suns pystyisi haastamaan vierasjoukkueen. Spurs tulee menemään menojaan ja nappaa 12 perättäisen voittonsa tästä ottelusta. Puoliajalle tarjottu tasoitus vaikuttaa sen verran hyvältä, että tartutaan siihen kiinni mukavalla kertoimella.

Muut valinnat:

Cavaliers – Clippers, Yli 201,5 pistettä (1,87)

Kings – Hawks, Alle 217,5 pistettä (1,82)

Memphis -2,5 (1,96)

Marc Gasol, Yli 7 levypalloa (1,85)

LaMarcus Aldridge, Yli 17 pistettä (1,85)

Jeff Green, Yli 11,5 pistettä (1,85)

Yön NBA-valinnat talteen tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset