NBA 21.12: Suns vierailee Energy Solutions Areenalla!

Sunnuntaina pidettiin pieni välipäivä NBA:n puolella, mutta homma jatkuu taas tänään normaaliin tapaan, kun yöllä pelataan yhdeksän ottelun kierros.

Utah Jazz – Phoenix Suns

Valinta: Jazz -4 (1,93)

Kotijokkue Jazz on saanut pitää pari päivää vapaata sekä harjoitella rauhassa ja se on taatusti tullut tarpeeseen. Jazz voitti edellisessä ottelussaan Nuggetsin 97-88 ja katkaisi siinä samalla neljän ottelun tappioputkensa.

Utah on tunnettu hyvästä puolustuspelistään, mutta tappioputken aikana joukkueen puolustuspeli rakoili pahasti ja joukkue päästi jokaisessa hävityssä ottelussa yli sata pistettä mitä ei ole Utahin leirissä totuttu näkemään kovinkaan usein.

Edellinen ottelu antoi viitteitä paremmasta, kun Nuggets onnistui heittämään pisteitä vain reilun 39%:n tarkkuudella. Vaikka mittari ei ollut välttämättä kovin mahdollinen niin voitto oli Utahille todella tärkeä.

Suns pelaa tänään jo kolmannen pelinsä neljän päivän sisään. Phoenix menetti eilisessä kotiottelussaan 15 pisteen johtonsa ja hävisi lopulta Bucksille 95-101.

Sunsilla on ollut vaikeaa vieraspeleissä ja joukkue on pystynyt voittamaan kymmenestä edellisestä vierasottelustaan vain kaksi. Lisäksi joukkue on päästänyt vieraissa peräti 107,4 pistettä peliä kohden.

Suns on jäänyt kauden aikana kymmenen kertaa alle sataan pisteeseen ja se ei ole pystynyt voittamaan ainuttakaan näistä otteluista. Kun Suns kohtaa tänään lähtökohtaisesti hyvää puolustuspeliä pelaavan Jazzin, tämä tilasto kannattaa alleviivaata punaisella kynällä.

Vaikka Sunsin takalinjoilla häärivä kaksikko Bledsoe/Knight lukeutuu tällä hetkellä sarjan kovakuntoisimpiin kaksikoihin niin edelliset ottelut saattavat alkaa painaa jaloissa tänään.

Utahille tarjotaan tänään maltillista neljän pisteen tasoitusta, joten napataan se talteen mukavalla (1,93) kertoimella.

Muut valinnat:

OKC -2 (1,94)

Knicks – Magic, yli 196,5 pistettä (1,92)

Hawks – Portland, alle 198 pistettä (1,94)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset