NBA 23.11: Yllätys muhii American Airlines Arenalla?

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

Viime yön NBA-kierros sujui betsien osalta mallikkaasti, kun kaikki kolme kohdetta napattiin taskun pohjalle. Tänä yönä NBA:ssa on tarjolla seitsemän ottelun kierros ja tarkoituksena onkin jatkaa hyvin alkanutta viikkoa.

Miami Heat – New York Knicks

Valinta: Yli 191 pistettä (1,93)

Kotijoukkue Heat on aloittanut kautensa vahvasti, kun kymmenen kierroksen jälkeen kasassa on seitsemän voittoa. Joukkue on raapinut viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa, mutta edellinen voitto ei tullut helpolla.

Heat oli pahimmillaan 17 pistettä tappiolla sarjan tämän hetken huonoimmalle joukkueelle, Philadelphia 76ersille, mutta lopulta joukkue onnistui kääntämään ottelun voitoksi.

Heat on heittänyt keskimäärin 6,3 kolmen pisteen heittoa peliä kohden mikä on erittäin vähän. Tämä tilasto ei tue välttämättä overia, mutta toisaalta Heat on ollut vahva muussa heittopelissä.

Heatin kokoonpanosta saattaa puuttua tänään Amade Stoudemire sekä Luol Deng. Mikäli edellä mainittu kaksikko huilaa tänään niin peli tulee tasoittumaan kummasti.

Vierasjoukkue Knicks liitelee kaikkien yllätykseksi neljän ottelun voittoputkessa. Voittoputkensa aikana Knicks on kaatanut mm. Houstonin sekä Oklaholman.

Knicksin tähtipelaaja Carmelo Anthony on nostanut tasoaan alkukaudesta muun joukkueen tapaan. Anthonyn heittoprosentti kahdeksassa edellisessä ottelussa on kelvollinen 44,6%.

Knicksillä on tänään kaikki mahdollisuudet voittoon etenkin jos Stoudemire sekä Deng huilaavat tänään. Knicksin pelinrakentaja Langston Galloway on tällä hetkellä sarjan parhaita kolmen pisteen heittäjiä, joten Heat saa olla tarkkana tämän miehen kanssa.

Uskon tasaiseen peliin ja näin ollen over tuntuu järkevältä vaihtoehdolta rajan ollessa suhteellisen alhaalla.

Muut valinnat:

Cleveland – Orlando alle 198 (1,93)

Pistons yli 97 pistettä (1,93)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset