NBA 24.10: Magic haastaa Netsin Orlandossa!

NBA -kausi on nyt korkattu ja pelit pyörivät kovaa vauhtia. Tänään NBA:ssa pelataan kuuden ottelun kierros. Suomalaisittain kierros on erittäin mielenkiintoinen, kun Lauri Markkasen Chicago on tänään tulessa.

Orlando Magic – Brooklyn Nets

Valinta: Magic -4,5 (1,89)

Orladossa kohtaa tänään kaksi positiivisesti kautensa aloittanutta joukkueta nimittäin molemmat joukkueet ovat napanneet kaksi voittoa kolmesta ensimmäisestä ottelustaan. Magic ja Nets ovat kohdanneet jo kertaalleen tällä kaudella ja silloin Nets voitti ottelun kotonaan 126-121.

Magic nappasi edellisellä ottelukierroksella kovan päänahan, kun joukkue kukisti Cleveland Cavaliersin vieraskentällä lukemin 93-114.

Magicin valmentaja Frank Vogel  vaikutti erittäin tyytyväiseltä joukkueen esitykseen ja totesi siinä samalla, että palaset alkavat loksahdella kohdalleen etenkin hyökkäyspelin osalta.

Magicin ehdoton ykkösmies alkukauden peleissä on ollut Nikola Vucevic, joka on heittänyt palloa pussiin peräti 27,7 pisteen keskiarvolla. Vucevic oli Magicin paras pistemies myös voitokkaassa Cavaliers ottelussa.

Magic joutuu tulemaan tänään toimeen ilman Elfrid Paytonia, mutta toisaalta Aaron Gordonin paluu pelikentille nähdään hyvinkin todennäköisesti tänään.

Vierasjoukkue Brooklyn Nets on avannut kautensa yllättävänkin hyvin. Nets on napannut kahdesta edellisestä ottelustaan kaksi voittoa ja mikä parasta -joukkue on heittänyt jokaisessa ottelussa yli 115 pistettä. Netsin hyökkäyspeli on siis kulkenut loistavasti, mutta puolustuspäässä riittää vielä tekemistä.

Brooklyn ei ole juhlinut viime vuosina Orlandossa ja edellinen voitto onkin peräti parin vuoden takaa. Magic sai edellisestä ottelusta varmasti kovan buustin, joten Magic on varmasti hankala voittaa kotihallissa.

Coolbet tarjoaa Magicin 4,5 pisteen voitolle mukavan (1,89) kertoimen ja me nappaamme sen tämän illan vetokupongille.

Muut NBA -valinnat

Portland -4,5 (1,89)

Aiheeseen liittyvät uutiset