NBA 25.10: Memphisin hyvä vire saa jatkoa!

NBA -betsejä päästään jatkamaan tänään, kun on pelejä on jälleen reilusti tarjolla. Eiliset NBA-valinnat paketoitiin 1/2 tulokseen, kun Magicin tasoitus jäi 0,5 pistettä vajaaksi.

Dallas Mavericks- Memphis Grizzlies

Valinta: Memphis -4 (2,02)

Ilman voittoa neljässä ensimmäisessä ottelussa jäänyt Dallas Mavericks kohtaa tänään kotikentällään kovassa vireessä olevan Memphisin. Memphis on voittanut kauden kaikki kolme ensimmäistä otteluaan.

Dallasin kausi on alkanut heikosti ja Mavericks onkin hävinnyt kauden neljä ensimmäistä otteluaan viime kauden tapaan. Viimeisin tappio tuli GSW:lle murskaavin 103-133 lukemin.

Dallasilla on tällä hetkellä hankaluuksia oikeastaan jokaisella osa-alueella. Mavericks on tehtynyt keskimäärin vain 98,3 pistettä ottelua kohden kauden ensimmäisissä koitoksissaan. Kun tähän lisätään vielä tilasto, jonka mukaan vastustajat ovat iskeneet Mavericksille 112,5 pistettä ottelua kohden niin sekamelska on valmis.

Jos Mavericksin tilastoista haluaa hakea jotain positiivista niin joukkueella on varsin vähän pallonmenetyksiä. Myös kolmen pisteen heittoja on puolustettu jopa kelvollisesti tähän mennessä.

Vierasjoukkue Memphis on tällä hetkellä sarjan kuumimpia joukkueita. Memphis on napannut kolmesta ottelustaan kolmea voittoa ja joukkue on kaatanut jo Houstonin sekä GSW:n.

Memphisin ykkösmiehet Mike Conley sekä Marc Gasol ovat olleet vahvoja heti kauden alussa ja esimerkiksi Gasol on iskenyt palloa koriin lähes 25 pisteen keskiarvolla tähän päivään mennessä.

Memphisin hyökkäyspeli ei ole ollut tähän mennessä mitään suurta ilotulitusta pisteiden muodossa, mutta se on riittävän hyvällä tasolla, koska puolustuspeli on rautaisessa iskussa. Memphisille on tehty kauden kolmessa ensimäisessä ottelussa keskimäärin vain 94 pistettä, joten kyseessä on tällä hetkellä yksi sarjan parhaista puolustuksista.

Uskon, että Dallasin heikot esitykset jatkuvat tänäänkin sillä vastassa on itseluottamusta uhkuva Memphis, joka nappasi juuri mahtavan voiton kovasta Houstonista. Vierailla on muutamia poissaoloja, mutta siitä huolimatta Memphis on selvä suosikki tässä ottelussa-

Coolbetin tarjoama (2,02) kerroin Memphisin neljän pisteen voitolle kelpaa loistavasti tämän illan peleihin.

Muut NBA -valinnat:

Houston -3,5 (2,02)

Aiheeseen liittyvät uutiset