NBA 26.10: Celtics vahvoilla kotiavauksessaan!

NBA -kausi lähti eilen käyntiin vauhdikkaasti. Ensimmäisenä yönä nähtiin heti suuri yllätys, kun GSW jäi kotonaan täysin Spursin jalkoihin. Pelit jatkuvat tänään peräti kymmenen ottelun kierroksella.

Boston Celtics – Brooklyn Nets

Valinta: Brooklyn alle 100,5 pistettä (1,80)

Boston Celtics nostettiin esille jo kausiennakossa. Boston voitti viime kaudella 48 ottelua ja samansuuntainen suoritus on luvassa tällä kaudella.

Yksittäisistä pelaajista katseet kääntyvät pelinrakentaja, Isaiah Thomasiin sekä Atlantasta hankittuun jättiläiseen, Al Horfordiin. Thomas heitti viime kaudella keskimäärin 22,2 pistettä peliä kohden ja siitä hyvästä mies valittiin viime kaudella ensimmäistä kertaa All-star otteluun. Hawksista saapunut Horford on jo kokenut kettu myös All-star -piireissä ja mies tulee olemaan todella tärkeä palanen Celticsille kauden aikana.

Vierasjoukkue Brooklyn Nets nappasi viime kaudella 21 voittoa ja jos ollaan rehellisiä niin paljoa enempää ei välttämättä uskalla odottaa tältäkään kaudelta.

Nets vaihtoi kesällä valmentajaa ja vetovastuussa jatkaa tällä kaudella Kenny Atkinson. Nets on panostanut viime aikoina paljon resursseja harjoitusolosuhteisiin sekä toimistorakennuksiin, joten uudelleenrakennus on käynnissä tälläkin saralla.

Netsin iäkkään rosterin tärkein pelaaja on tälläkin kaudella sentterinä operoiva Brook Lopez. Hornetsista hankitun Jeremy Linin odotetaan tuovan Lopezille tulitukea, mutta saa nähdä mihin Linin rahkeet riittävät.

Nets tulee olemaan tällä kaudella vaikeuksissa enkä jaksa uskoa, että joukkue pystyy hastaamaan tässä ottelussa Celticsiä. Celtics on kotonaan suuri suosikki, kuten hurjasta tasoituksesta voi päätellä. Tasoitus on hieman turhan iso ja näin ollen tähän kohteeseen haetaan peli vierasjoukkueen pisteistä. Brooklynin hyökkäyspeli takkuili ajoittain pahasti jo harjoituskaudella ja näin ollen en usko, että joukkue kykenee pussittamaan tässä ottelussa sataa pistettä.

Muut valinnat

Phoenix – Sacramento yli 211,5 pts (1,85)

Minnesota yli 98,5 pts (1,87)

Houston -6 (1,85)

Lakers alle 108,5 pts (1,85)

OKC -8,5 (1,78)

NBA -betsit sisään Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset