NBA 26.10: Hyytyykö Clippers Portlandissa?

Eiliset NBA-vedot eivät sujuneet kovinkaan hyvin, kun Mavericks voitti yllättäen Memphisin ja Houston hoiti oman ottelunsa vain yhden pisteen erolla. Tänään on kuitenkin taas uusi päivä ja on aika kääntää katseet tulevan yön koitoksiin.

Portland – Los Angeles Clippers

Valinta: Portland -2,5 (1,88)

Portland ja Clippers iskevät tänään yhteen Moda Centerissä. Portland on voittanut kolme neljästä ensimmäisestä ottelustaan, kun puolestaan Clippers ei ole vielä hävinnyt tällä kaudella.

Portland nappasi edellisellä kierroksella 103-93 voiton New Orleans Pelicansista vaikka joukkueen pelitilanneheitto prosentti oli vain 37,5 %. Ilta ei siis ollut helppo, mutta joukkue onnistui voittamaan siitäkin huolimatta.

Portlandin kohdalla huomioitava etu alkukauden peleissä on ollut materiaalin leveys. Portlandin vaihtopelaajat ovat pelanneet aiemmissa peleissä loistavasti ja tämä seikka on antanut joukkueen ykkösmiehille tärkeitä lepohetkiä.

Vierasjoukkue Clippers on aloittanut kautensa hienosti kolmella voitolla ja joukkue on päästänyt keskimäärin vain 88 pistettä ottelua kohden.

Clippers sai kuitenkin heti kauden alussa huonoja uutisia, kun joukkueen pelinrakentaja Milos Teodosic loukkasi vasentanta jalkaansa. Teodosic on sivussa toistaiseksi, mutta ainakaan tänään mies ei varmasti tule pelaamaan.

Teodosicin loukkaantuminen tuli varsin huonoon saumaan sillä Clippersillä on varsin vähän takamiehiä tämän hetkisessä rosterissa. Tämä pakottaa joukkueen valmentaja Doc Riversin kuormittamaan tähtipelaajiaan heti kauden ensimmäisissä kamppailuissa.

Tästä hyvänä esimerkkinä toimii edellinen ottelu Utahia vastaan, jossa Clippersin kaikki avausviisikon miehet urakoivat yli 34 minuuttia. Vertailun vuoksi Portlandin pelaajista vain Lillard sekä McCollum kellottivat edellisessä ottelussa yli 34 peliminuuttia itselleen.

Ottelu tulee olemaan varmasti tasainen, mutta Portland nauttii kotiedusta sillä myös joukkueen edellinen peli pelattiin Moda Centerissä. Clippers joutuu puolestaan reissun päälle heti tiukan Utah -ottelun jälkeen ja näin ollen jalka saattaa alkaa painaa ottelun loppuhetkillä, etenkin jos avausviisikon kuormitus jatkuu samanlaisena kuin aiemmin.

Seuraa Markkasen otteita suorana Unibet TV:n kautta

Unibet TV näyttää tänäkin yönä useita NBA -otteluita, joista yksi on Chicago Bullsin ja Atlanta Hawksin välinen ottelu. Näin ollen tänään on jälleen loistava sauma laittaa betsit sisään ja seurata Markkasen otteita suorana lähetyksenä kotisohvalta.

Muut NBA -valinnat:

Chicago Bulls yli 101,5 pistettä (1,90)

Aiheeseen liittyvät uutiset