NBA 28.10: Yön kierroksella pelataan peräti 14-kamppailua!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

NBA-kausi polkaistiin eilen käyntiin ja betsien osalta homma lähti liikkeelle mukavasti sillä kaikki kolme valintaa saatiin komeasti kiinni.

Brooklyn Nets – Chicago Bulls

Valinta: Bulls -5 (1,93)

Brooklyn Nets avaa kautensa tänään. Nets lukeutuu omissa papereissani joukkueisiin, joita ei tulla näkemään pudotuspeleissä. Nets pelasi kelvollisen pre-seasonin tuloksien valossa, mutta täytyy muistaa, että vastassa oli mm. 76ers sekä Celticsin tasoisia joukkueita.

Brooklynin kokoonpanosta puuttuu tänään Jarret Jack. Lisäksi Andrea Bargnanilla on ollut ongelmia olkapäänsä kanssa, mutta mies on tänään tästä huolimatta kehissä.

Vierasjoukkue Bulls avasi kautensa jo eilen. Bulls kaatoi Clevelandin kovan väännön jälkeen 97-95. Ottelu ratkesi Paul Gasolin upeaan viime hetken blokkiin, jossa mies esti LeBron Jamesin korin.

Bullsin paketti vaikutti olevan kaiken kaikkiaan varsin hyvin kasassa vaikka vastassa oli yksi sarjan kovimmista rostereista.

Bulsilla ei ole isoja kokoonpanohuolia. Ainoastaan Joakim Noahin pelaaminen on epävarmaa. En usko, että Bullsin jalka painaa vielä kauden toisessa pelissä, joten lähdetään rohkeasti vieraiden kelkkaan ja luotetaan, loistavien esityksien jatkumiseen.

Phoenix Suns – Dallas Mavericks

Valinta: Suns -5 (1,93)

Kotijoukkue Suns lähtee kauden avausotteluunsa ennakkosuosikin asemassa. Suns pelasi hyvän pre-seasonin, joten joukkue lähtee hyvillä mielin kohti kauden ensimmäistä koitosta. Sunsin kokoonopano on tänään täysin terve, joten myöskin tällä puolella asiat ovat hyvällä mallilla.

Vierasjoukkue Mavericki kesä oli varsin sekava, kuten puimme jo kausiennakossa. Rosteri vaihtui lähes täysin, joten nyt kaikki on aloitettu lähes alusta.

Mavericksin pre-season oli todella murheellinen sillä joukkue hävisi kaikki seitsemän otteluaan. Vaikea uskoa, että peliä olisi saatu niin paljon eteenpäin, että Mavericks pystyisi yllättämään Sunsin vieraskentällä.

Dallasin kokoonpanosta puuttuu tänään Chandler Parsons sekä JaVale McGee.

Muut valinnat:

Denver Nuggets +10,5 (1,93)

Bucks – Knicks yli 193 (1,93)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset