NBA 28.11: Kobe Bryant vihdoin penkillä?

NBA jatkuu tänään seitsemän ottelun voimin. Tällä kertaa meidän katseemme siirtyvät kahden huonossa vireessä olevan joukkueen kohtaamiseen, kun Portland isännöi kotiparketillaan Los Angeles Lakersia.

Portland – Los Angeles Lakers

Valinta: Alle 204 pistettä (1,90)

Kotijoukkue Portland on onnistunut voittamaan kolmen edellisen viikon aikana vain kaksi ottelua. Toinen voitto tuli juurikin tämän illan vastustajasta, Los Angeles Lakersista.

Portland hävisi edellisen ottelunsa Chicagolle 93-88. Portlandin heittoprosentti oli tässä ottelussa vain 35,2%. Tämän lisäksi joukkueen tähtipelaaja Damian Lillard ei ollut parhaimmillaan ja mies missasi 22 kahden pisteen heitostaan peräti 18.

Tappiosta huolimatta Portland pystyi pitämään Bullsin hyökkäyspelin aisoissa varsin hyvin ja Chicagon heittoprosentti olikin lopulta vajaa 39%. Portland on pystynyt pitämään vastustajien heittoprosentit 40%:n tienoilla kuudessa edellisessä ottelussa ja se tulee varmasti tuottamaan ongelmia Lakersille.

Vierasjoukkue Lakers on voittanut tällä kaudella vain kaksi ottelua ja tällä hetkellä joukkue taapertaa neljän ottelun tappioputkessa. Lakersin edellinen ottelu päättyi melkoiseen nöyryytykseen, kun GSW voitti ottelun lopulta 111-77.

Lakersin hyökkäyspeli on ollut surkeaa ja joukkue onkin tehnyt vain 96,7 pistettä ottelua kohden. Lakersin veteraani Kobe Bryant on ollut aivan kuutamolla, mutta mies on pelannut avausviisikossa tästä huolimatta. Huhujen mukaan Lakersin valmentaja Byron Scott uskaltaisi viimein penkittää Bryantin mikä saattaisikin olla ainoa oikea ratkaisu tällä hetkellä.

Lakers on hävinnyt 18 edellisestä Portlandia vastaan pelatusta vieraspelistä 14 ja uskon vahvasti, että kotijoukkue tulee hoitamaan homman kotiin tänäänkin. Tästä huolimatta kahdeksan pisteen tasoitus vaikuttaa hieman suurelta ja tästä syystä lapulle valitaankin alle 204 pistettä sillä raja on vedetty kohtalaisen korkealle.

Muut valinnat:

GSW – Sacramento alle 220,5 (193)

Raptors -3,5 (1,92)

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset