NBA 28.12: Mitä tekee LeBron James & Cavaliers?

NBA:ssa pelataan taas tänään jättimäinen 11 ottelun kierros maanantain kunniaksi. Me pureudumme tänään tarkemmin Sunsin ja Cavaliersin väliseen kohtaamiseen, mutta muitakin maukkaita pelikohteita on tarjolla!

Phoenix Suns – Cleveland Cavaliers

Valinta: Suns alle 96 pistettä (1,89)

Kotijoukkue Sunsin otteet ovat olleet ailahtelevia koko kauden ajan, mutta nyt tuntuu, että joukkue on pahemmessa pulassa, kuin koskaan aiemmin. Suns rämpii tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa  ja kymmenestä edellisestä ottelusta on kasassa vain kolme voittoa.

Suns laittoi taannoin valmennustiimiään uusiksi. Moni odotteli, että joukkueen päävalmentaja Jeff Hornacek saisi lähteä, mutta lopulta joukkueen kaksi apuvalmentajaa passitettiin ulos jopa hieman yllättäen.

Sunsin edellinen ottelu oli kammottava monellakin tapaa sillä joukkue hävisi kotonaan heikolle 76ersille 104-111. Kun ilta ei olisi voinut sujua enää paljoakaan huonommin niin yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, Eric Bledsoe loukkasi polvensa pahasti ja mies on todennäköisesti sivussa jopa All-Star taukoon asti.

Vierasjoukkue Cavaliers on hävinnyt nyt kaksi ottelua peräkkäin ja joukkueen hyökkäyspeli romahti, kun Kyrie Irving oli lepovuorossa. Irvingin poissaolon lisäksi LeBron James pelasi edellisessä ottelussa Portlandia vastaan kenties kauden heikoimman ottelunsa, kun Cavaliers hävisi Blazersille peräti 107-76.

Tänään vierasjoukkueella on oiva mahdollisuus palata voittokantaan heikkoa Sunsia vastaan. Irving palaa tänään pelikentille ja siinä samalla myös LeBron James nostaa tasoaan vuoden varmasti.

Cavaliersin puolustuspelissä ei ole tapahtanut suurta romahdusta ja kun tähän lisätään Sunsin viimeaikaiset peliesitykset, valmetajien vaihdokset sekä Bledsoen poissaolo niin uskon vahvasti, että vieraat palaavat tänään voittokantaan ja jättävät kotijoukkueen alle 96 pisteeseen.

Muut valinnat:

Sacramento, alle 110 pistettä (1,89)

Utah – 76ers, yli 195,5 pistettä (1,93)

San Antonio Spurs, yli 105 pistettä (1,89)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset