NBA 29.10: Mavericksin lento loppuu lyhyeen!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

NBA-jatkuu tänään kolmen ottelun kierroksella. Ennakkoon kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan Staples Centerissä, missä Clippers isännöi Mavericksia.

Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks

Valinta: Mavericks alle 101 pistettä (1,89)

Clippers avasi kautensa voitokkaasti, kun se kaatoi Sacramenton vieraskentällä 104-111. Clippersin parhaimmat pistemiehet pelissä olivat Blake Griffin 33 pistellä sekä ja Chris Paul 18 pisteellä ja 11 syötöllä.

Vierasjoukkue Mavericks nappasi hieman yllättäen voiton kauden avausottelustaan. Mavericks kaatoi eilen Phoenixin vieraskentällä 95-111. Tulos oli allekirjoittaneelle pieni yllätys sillä Mavericks ei voitannut ainuttakaan ottelua pre-seasonilla.

Dallasin paras pistemies oli eilen Raymond Felton, joka iski taululle 18 pistettä. Lisäksi todella moni mies ylitti kymmenen pisteen rajan, joten onnistumisia saatiin laajalla rintamalla.

Mavericksilta puuttuu tänään kokoonpanosta Chandler Parsons sekä JaVale McGee. Lisäksi pelinrakentaja Deron Williamsin pelaaminen on epävarmaa. Uskon, että Williams nähdään tänään kentällä, mutta miehen peliminuutteja tullaan säätelemään vuoden varmasti.

Mavericksin hyvä kauden avaus yllätti monet, mutta tänään palataan maan pinnalle. Clippers on todella kova joukkue kotiluolassaan, joten luotan vahvasti kotijoukkueen voittoon.

Clippersin tasoitus on tänään isketty sen verran korkealle, että valitaan lapulle mielummin Mavericksin under-pisteet. Williams ei ole täydessä pelikunnossa ja se tulee näkymään tänään pelikentällä.

Muut valinnat:

Knicks – Hawks yli 199 pistettä (1,93)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset