NBA 29.11: Celticsin vahva puolustuspelaaminen saa jatkoa!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

Viime yön NBA-kierroksen betsit olivat lähellä, mutta lopulta niin kaukana. GSW-pelin under meni 0,5  pistettä pitkäksi, Raptorsin tasoitus jäi 1,5 pistettä vajaaksi ja Portland – Lakers ottelun under meni lopulta push-vedoksi eli lopulta käteen ei jäänyt juuri mitään.

Orlando Magic – Boston Celtics

Valinta: Celtics -2 (1,90)

Kotijoukkue Orlandon vahvat esitykset alkukauden otteluissa ovat varmasti yllättäneet monet. Magic on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme. Edellisessä ottelussa Magic kaatoi kotonaan Bucksin 114-90 hyvän esityksen jälkeen.

Magic on ollut tällä kaudella erittäin vahva kotiotteluissaan sillä se on voittanut seitsemästä edellisestä kotiottelustaan peräti kuusi. Näissä otteluissa Magic on puolustanut loistavasti ja vastustajat ovat tehneen Orlandolle keskimäärin vain 94 pistettä.

Orlandon parhaan pistemiehen, Evan Fournierin pelaaminen on tänään epävarmaa. Fournierin mahdollinen poissaolo on paha takaisku kotijoukkueelle.

Vierasjoukkue Celtics on napannut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa kotijoukkueen tapaan. Celtics on puolustanut loistavasti kahdesssa edellisessä ottelussa vaikka Marcus Smart on edelleen sairaslomalla.

Edellisessä ottelussa Celtics jätti kotonaan Wizardsin 78 pisteeseen ja paria päivää aiemmin Boston nappasi niukan 84-80 voiton 76ersista. Puolustuspeli on siis parantunut hurjasti aiempiin otteluihin verrattuna.

Uskon, että kamppailu tulee olemaan tasaväkinen sekä vähäpisteinen. Allekirjoittaneen vaaka kääntyy vierasjoukkueen suuntaan vahvan puolustuspelin ansiosta. Myös Fournierin poissaolo kääntää betsejä Celticsin suuntaan.

Muut valinnat:

Knicks – Houston yli 201 pistettä (1,92)

Lakers – Pacers alle 202 pistettä (1,93)

Orlando – Celtics alle 201 pistettä (1,93)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset