NBA 3.1: Portland vierailee Pepsi Centerissä!

NBA | Vvihjeet.com

NBA:ssa pelataan tänään viiden ottelun kierros. Sunnuntain kunniaksi meille tarjoillaan kaksi primetime ottelua, jotka käynnistyvät klo 22:30. Tällä kertaa yön ”pääbetsi” isketeään Pepsi Centerissä pelattavaan Denver – Portland otteluun.

Denver – Portland

Valinta: Portland -3,5 (1,97)

Kotijoukkue Denver rämpii tällä hetkellä varsin syvissä vesissä, kun tappioputki on venähtänyt jo viiden ottelun mittaiseksi. Lisäksi Nuggets on onnistunut nappaamaan kymmenestä edellisestä ottelustaan vain kaksi voittoa.

Nuggets pelasi viime yönä tiukan taiston GSW:n kanssa, kun ottelu venyi jatkoajalle Nuggetsin hyvän viimeisen neljänneksen ansiosta. GSW oli lopulta vahvempi ja vei ottelun nimiinsä 111-108.

Nuggets koki ottelussa hirvittävän takaiskun, kun Kenneth Faried loukkaantui pahan-näköisesti. Mies ei pelaa yön ottelussa, mutta loukkaantumisen pituudesta ei ole vielä sen tarkempaa tietoa.

Vierasjoukkue Portlandin kolmen ottelun voittoputki katkesi edellisessä edellisessä ottelussa Utahia vastaan. Portland on joutunut tulemaan edellisissä otteluissaan toimeen ilman tähtipelaaja Damian Lillardia, mutta mies saattaa palata tänään pelikentille.

Lillardin poissaolon aikana C.J. McCollum on astunut esiin ja mies onkin ollut mahtavassa vireessä edellisissä otteluissa. McCollum on iskenyt keskimäärin 32 pistettä kolmessa edellisessä pelaamassaan ottelussa.

Portland on voittanut joukkueiden kymmenestä edellisestä kohtaamisesta peräti yhdeksän. Lillardin paluu, Fariedin poissaolo sekä joukkueiden vireystilat huomioiden vieraiden voitto 3,5 pisteen tasoituksella on oikein hyvä pelikohde.

Muut valinnat:

Hawks -4,5 (1,90)

Tästä kiinni NBA-kohteisiin!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset