NBA 30.11: Pystyykö Bulls horjuttamaan Spursin rautaista puolustusta?

Viime yön NBA-vetojen lopputulos oli lopulta 4/6, kun Lakers – Pacers ottelun under meni pitkäksi kahden viimeisen neljänneksen ilotulituksen ansiosta. Tänä yönä tulosta lähdetään parantamaan ennakkosuosikkien johdolla.

Chicago Bulls – San Antonio Spurs

Valinta: Spurs -3,5 (1,92)

Kotijoukkue Bulls on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme. Edellinen ottelu päättyi kuitenkin tappioon, kun Pacers voitti Chicagon kotonaan 104-92.

Bullsin hyökkäyspeli on takkuillut kolmessa edellisessä ottelussa ja se on jäänyt kaikissa näissä otteluissa alle 95 pisteeseen. Joukkueen tähtipelaajien heittopeli on takkuillut pahasti ja se ei lupaa hyvää tämän yön kamppailuun sillä vastus tulee olemaan todella kova.

Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttuu tänään Kirk Hinrich. Lisäksi Mike Dunleavyn pelaaminen on epävarmaa.

Vierasjoukkue Spurs on aloittanut kautensa sensaatiomaisesti ja joukkue liitelee tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa.

Spursin mahtavan alkuakauden salaisuus piilee loistavassa puolustuspelissä. Spurs on päästänyt tällä kaudella vain 89,7 pistettä peliä kohden ja joukkue on jättänyt vastustajansa alle 85 pisteeseen kuusi kertaa yhdeksän edellisen pelin aikana.

Vierasjoukkueen pelaajista täytyy nostaa esille Tony Parker, joka on ollut erittäin kovassa vedossa viime aikoina. Parkerin heittoprosentti viidessä edellisessä ottelussa on hurja 68%.

Bullsin takkuileva hyökkäyspeli, pari pahaa poissaoloa sekä Spursin vahva puolustuspeli kääntävät betsit vieraiden puolelle maltillisen tasoituksen ansiosta.

Muut valinnat:

GSW -8 (1,96)

OKC -2,5 (1,93)

Sacramento – Mavericks , alle  213,5 pistettä (1,94)

Aiheeseen liittyvät uutiset