NBA 4.11: Pystyykö Raptors horjuttamaan Oklaholmaa?

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

Yöllä pelataan taas paljon pelejä NBA:ssa. Viime yön valinnat eivät menneet nappiin, kun ennakkosuosikit pettivät useissa otteluissa. Tänään tulosta lähdetään parantamaan viiden kohteen voimin!

Oklaholma City Thunder – Toronto Raptors

Valinta: Raptors +8,5 (1,93)

Kotijoukkue OKC lähtee hakemaan tänään kauden neljättä voittoaan. Tänään voitto ei varmasti tule helpolla sillä vastaan asettuu kovassa vireessä oleva Raptors.

OKC:n tähtikaksikko Westbrook/Durant on ollut hurjassa vedossa heti kauden alusta alkaen, mutta huhujen mukaan Durantin vanha jalkavamma on alkanut vaivaamaan jo tässä vaiheessa kautta.

Vaikka OKC:n hyökkäyspeli on ollut hurjaa katseltavaa niin muilla osa-alueilla löytyy ongelmia. OKC on menettänyt pallon keskimäärin 19,4 kertaa ottelua kohden ja se on yksinkertaisesti liikaa.

Vierasjoukkue Raptors on aloittanu kautensa upeasti neljällä voitolla. Joukkueen hyökkäyspeli on toiminut mukavasti ja mikä parasta myös puolustuspeli on noussut uudelle tasolle DeMarre Carrollin tulon myötä.

Tänään Torontolla on edessään kauden isoin haaste, mutta vieraille isketty +8,5 tasoitus on sen verran suuri, että se kelpaa peleihin mainiosti. Uskon, että Raptorsilla on kaikki mahdollisuudet jopa voittoon asti.

Muut valinnat:

Sacramento alle 100 pistettä (1,90)

Pacers – Celtics alle 205 pistettä (1,92)

Spurs -4,5 (1,94)

Clippers alle 107 pistettä (1,89)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset