NBA 5.11: Timberwolwes ”yllättää” Heatin!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

NBA jatkuu tänään viiden ottelun voimin. Eilen täydellinen suoritus kariutui aivan otteluiden loppuhetkillä ja lopulta torstain betsit päättyivät 3/5 tulokseen.

Minnesota Timberwolwes – Miami Heat

Valinta: Minnesota +4 (1,93)

Kotijoukkue Minnesotan leirissä surraan edesmennyttä Flip Saundersia ja se näkyi edellisessä kotiottelussa. Muutamat pelaajat jopa itkivät ”muistotilaisuudessa”, joka järjestettiin ennen ottelun alkua.

Minnesota lähtee hakemaan tänään paluuta voittokantaan hävityn Portland ottelun jälkeen. Minnesotan mahdollisuus piilee tänään korin alla, jossa heillä pitäisi olla alkuakauden esityksien perusteella pienoinen yliote vastustajasta.

Vierasjoukkue Miami Heat hävisi edellisen ottelun Hawksille 92-98. Heat menetti pallon tässä ottelussa peräti 19 kertaa ja se riitti Hawksille pelin ratkaisemiseen.

Huolestuttavimmat uutiset ovat kuitenkin pelaajarintamalla. Gerald Green vietiin alkuviikosta sairaalaan eikä miehen voinnista ole annettu oikeastaan minkäänlaisia tiedotteita. Tietojemme mukaan Greenillä ei ole kuitenkaan hengenvaaraa. Varmaa on kuitenkin se, että mies ei pelaa tänään.

Greenin lisäksi Dwyane Wade lähti edellisessä ottelussa pukukoppiin kesken pelin. Mies palasi  kuitenkin kehiin vielä ottelun lopussa. Wade kärsii pahoista migreeni-oireista ja näin ollen myös hänen pelaamisensa on epävarmaa.

Jos yllämainittu kaksikko on tänään sivussa niin Heatille voi ennustaa hankalaa ottelua. Minnesota pääsee jälleen kotiinsa pelaamaan ja tunnelataus tulee olemaan varmasti hurjan kova. Uskon vahvasti kotijoukkueen voittoon, mutta +4 tasoitus tuntuu kuitenkin järkevältä varmistukselta.

Muut valinnat:

Dallas – Charlotte yli 198,5 pistettä (1,93)

Denver – Utah yli 189,5 pistettä (1,93)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset