NBA 6.1: Kumpi joukkue palaa voittokantaan Barclays Centerissä?

Palaamme jälleen NBA-betsien pariin välipäivän jälkeen sillä eilinen ilta meni Nuorten leijonien kultajuhlia seuraillessa. Tänä yönä meille tarjoillaan maukas 11-ottelun kierros ja näin olleen pelattavaakin löytyi mukavasti.

Brooklyn Nets – Toronto Raptors

Valinta: Yli 195,5 pistettä (1,88)

Valinta: Kyle Lowry, yli 20 pistettä (1,85)

Kotijoukkue Brooklyn Nets on hävinnyt seitsemän edellisestä kotiotteluaan. Tänään kahdeksannen perättäisen kotitappion välttäminen tulee olemaan kovan työn takana sillä sarjan kärkikastiin lukeutuva Toronto Raptors saapuu Barclys Centeriin vierailulle.

Brooklynillä on ollut hankaluuksia hyökkäyspelinsä kanssa ja joukkue onkin iskenyt keskimäärin vain 97.1 pistettä peliä kohden. Lisäksi joukkue menetti taannoin pelinrakentaja Jarret Jackin sairastuvalle koko loppukaudeksi.

Vierasjoukkue Raptors on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Vaikka tappiot ovat tulleet koville joukkueille niin Raptorsin puolustuspeli on rakoillut näissä otteluissa pahasti ja joukkueelle onkin tehty näissä otteluissa peräti 237 pistettä.

Raptors sai taannoin huonoja uutisia, kun DeMarre Carroll passitettiin polvileikkaukseen. Miehen paluulle ei ole asetettu rajoja ja se on raju takaisku etenkin Raptorsin puolustuspelille.

Vaikka Raptorsin puolustuspeli on rakoillut viime aikoina niin hyökkäyspeli on edelleen tehokasta. Vieraiden tehokaksikko DeRozan/Lowry tekee tuhojaan illasta toiseen ja sama meno jatkunee myöskin tänään.

Nets pystyy tekemään kotonaan yli 90 pistettä, mutta se ei tule riittämään tänään voittoon asti. Overin raja on mielestäni sen verran alhaalla, että siihen on syytä iskeä Lowryn kera.

Muut valinnat:

Hornets -3,5 (1,95)

Heat, yli 100 pistettä (1,94)

Spurs – Jazz, yli 185,5 pistettä (1,91)

Kemba Walker, yli 21,5 pistettä (1,85)

Zaza Pachulia, yli 11,5 pistettä (1,85)

Tästä yön NBA-kohteisiin!

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset