NBA 7.12: Clippersin vieraskiertue starttaa Target Centerissä!

Viime yön NBA-valinnat napattiin taskuun 2/2 tuloksella, joten siitä on hyvä jatkaa kohti tämän yön koitoksia. Yön kierroksella pelataan jälleen paljon pelejä, joten pelattavaa löytyy huomattavasti eilistä enemmän.

Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers

Valinta: Clippers -1 (1,97)

Kotijoukkue Timberwolves on ajautunut kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen. Edellisessä ottelussa Minnesota johti parhaimmillaan jo 17 pisteellä, mutta Portland kiri eron kiinni ja vei lopulta voiton lukemin 103-109.

Timberwolves on ihmeellinen joukkue sillä joukkue on pelannut vieraskentällä huomattavasti paremmin, kuin Target Centerissä. Minnesota on voittanut kymmenestä kotiottelustaan vain kaksi ja tämän lisäksi joukkueen hyökkäyspeli on on ollut huomattavasti heikompaa kotona, kuin vieraissa.

Vierasjoukkue Clippers on ollut hyvässä vedossa viime aikoina ja joukkue on hävinnyt vain kertaalleen viidessä edellisessä ottelussa. Clippers joutunee pelamaan tänäänkin ilman Chris Paulia sekä J.J. Redickiä.

Clippers nappasi edellisellä kierroksella maukkaan voiton kovassa iskussa olevasta Orlandosta lukemin 103-101. Paul ja Redick olivat ottelusta sivussa, mutta Jamal Crawford sekä Wesley Johnson astuivat esiin tärkeällä hetkellä.

Crawford pelasi kauden parhaimman ottelunsa pisteiden valossa, kun mies pussitti peräti 32 pistettä. Wesley Johnson teki 21 pinnaa penkin puolelta ja kun tähän lisätään vielä joukkueen ykkötykki Blake Griffinin hyvä esitys niin Paulin ja Redickin poissaolot paikattiin varsin mukavasti.

Clippers on voittanut Minnesotan 13 edellisessä kohtaamisessa. Clippers on asetettu ottelussa altavastaajan asemaan kertoimien perusteella mitä en täysin allekirjoita. Vieraiden hyvä vire sekä Minnesotan surkeat kotiesitykset huomioiden Clippersin -1 tasoitukselle tarjottu (1,97) kelpaa peleihin vallan mainiosti.

Muut valinnat:

76ers +13,5 (1,90)

Mavericks -2 (1,93)

Bulls – Suns, Alle 203 pistettä (1,93)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset