NBA 9.11: Paluu sorvin ääreen!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

Viikonloppuna pidettiin pieni tauko myös NBA-betseistä, mutta nyt ollaan taas iskussa heti maanantaista alkaen. Yön NBA-kierroksella pelataan tällä kertaa seitsemän ottelua.

Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies

Valinta: Clippers -6 (1,95)

Kotijoukkue Clippers lähtee metsästämään tänään kauden viidettä voittoaan, kun heikosti edellisillä kierroksilla pelannut Memphis saapuu Staples Centeriin.

Clippersillä on alla kaksi tiukkaa tappiota Houstonille sekä Warriorsille. Tänään joukkue haluaa varmasti kääntää kurssinsa.

Clipperssin kannalta huonoja uutisia tuo Chris Paulin mahdollinen poissaolo. Paul ei pelannut edellisessä ottelussa, mutta mies on tänään joukkueen kokoonpanossa.

Vierasjoukkue Memphis on hävinnyt neljästä edellisestä ottelustaan kolme ja joukkueen peli on pahasti kadoksissa. Edellisessä ottelussa Utahia vastaan Memphis jäi alle 80 pisteeseen jo kolmannen kerran tällä kaudella.

Memphisillä on ollut vaikeuksia myös kentän toisessa päädyssä. Joukkueelle on nimittäin isketty keskimäärin 101.7 pistettä peliä kohden.

Clippers on ottelun suuri suosikki etenkin kotihallissaan. Chris Paulin mahdollinen poissaolo tasoittaa ottelua hieman, mutta tästä huolimatta en jaksa uskoa Memphisiin tänäänkään.

Muut valinnat:

Pacers – Magic yli 194,5 (1,94)

Denver – Portland yli 208,5 (1,93)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset