NBA -kausi käyntiin kolmella ottelulla!

NBA -kausi starttaa tänään kolmella ottelulla. Heti kauden avauksessa nähdään kova taisto, kun GSW kohtaa kotikentällään San Antonio Spursin. Myös viime kauden mestari, Cleveland Cavaliers on heti tänään tulessa kotikentällään, kun NY Knicks saapuu vierailulle Clevelandiin.

Portland – Utah Jazz

Valinta: Portland -6 (1,85)

Portland pääsee aloittamaan kautensa kotiottelulla Utah Jazzia vastaan. Portland nappasi viime kaudella 44 voittoa ja kaatoi pudotuspeleissä mm Los Angeles Clippersin.

Portland nojaa vakaasti kahteen tähtipelaajansa Damian Lillardiin sekä C.J McCollumiin. Lillard kuuluu liigan parhaiden pelaajien joukkoon ja on joukkueensa ehdottomasti tärkein pelaaja. C.J McCollum komppaa Lillardia mukavasti, joten tämä kaksikko tulee tekemään tuhoa tälläkin kaudella.

Portland hankki kesällä Evan Turnerin Bostonista. Turnerin hankinta tuo lisää leveyttä Portlandin rosteriin ja kaiken lisäksi Turner kykenee tekemään paljon pisteitä mikä on Portlandille tärkeää.

Utah Jazz oli totutusti pudotuspeleissä edelliselläkin kaudella ja saman menon odotetaan jatkuvat tälläkin kaudella. Utahin rosteri on tällä kaudella mukava sekoitus kokemusta ja nuorta talenttia mikä vaikuttaa kauden alkaessa varsin hyvältä.

Utah joutuu lähtemään kauden avaukseena hieman siipirikkoisena, kun Alec Burks, Gordon Hayward sekä Derrick Favors ovat sivussa tämän yön ottelusta. Etenkin Haywardin ja Favorsin poissaolot tuovat ison loven Utahin avausviisikkoon.

Utahin poissaolot kääntävät vaakakupin tällä kertaa Portlandin suuntaan. Tasoitus on aika iso, mutta se on silti pelattava ottelun lähtökohdat huomioiden.

Muut NBA -valinnat

GSW – Spurs alle 212 pistettä (1,88)

Knicks +10,5 (1,78)

Yön NBA -valinnat talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset