NBA -kausi käyntiin tulevana yönä!

Syksy alkaa olla Suomessa jo varsin pitkällä ja se on aina merkki siitä, että NBA -kausi alkaa lähestymään. Odotus päättyy tänään, kun NBA -kausi pyörähtää käyntiin kahdella ottelulla.

GSW jälleen suurin mestarisuosikki

Puolustava mestari GSW lähtee tähänkin kauteen suurimpana mestarisuosikkina. GSW:n rosteri ei ole muuttunut paljoakaan viime kaudesta, joten palasevat ovat niin sanotusti tallessa.

GSW:n suurimmat haastajat ovat hyvinkin todennäköisesti  LeBron Jamesin johtama Cavaliers, kovasti vahvistunut Houston, OKC, Celtics ja Spurs.

NBA -kausi alkaa tänään heti kahdella kovalla ottelulla, kun Cavaliers kohtaa Bostonin ja GSW Houstonin. Cavaliersin pelissä lisälatausta tuo Kyrie Irvingin paluu Clevelandiin toisen joukkueen riveissä.

GSW – Houston

Valinta: Alle 228,5 pts (1,92)

Kuten jo ylempänä kertaalleen mainittiin niin GSW on jälleen tämän kauden suurin mestarisuosikki. Rosteri on kova ja joukkue on pysynyt hyvin kasassa, joten olisi suoranainen ihme jos joukkuetta ei  nähdä finaaleissa tällä kaudella.

Joukkueen tähtikaarti on rautainen ja tämän lisäksi esimerkiksi Kevin Durantilta on lupa odotella jopa pientä parannusta hyvään viime kauteen sillä mies on ollut nyt yhden kauden GSW:n rosterissa mukana.

Vierasjoukkue Houston on uudistunut paljon preseasonin aikana ja joukkueeseen on hankittu liuta kovia pelimiehiä. Suurin nimi on ehdottomasti Clippersistä saapunut pelinrakentaja Chris Paul. Paul tuo lisää tehoja jo ennestään kovaan hyökkäyskalustoon.

Kannattaa huomioida, että Houston teki kaksi kelpo hankintaa myös ”puolustuspäähän”, kun P.J. Tucker ja  Luc Mbah a Moute saapuivat seuraan. Kaksikko tuo kaivattua leveyttä ja laatua Houstonin puolustuspelaamiseen, joka tulee olemaan joukkueen vedenjakaja tälläkin kaudella.

GSW:n ja Houstonin kauden ensimmäinen kohtaaminen tulee olemaan varsin mielenkiintoinen. Otteluun odotellaan kova määrä pistetiä, mutta itse uskon hieman rauhallisempaan kauden avaukseen vaikka hyökkäyskalustot ovatkin hurjat.

Unibet tarjoaa alle 228,5 pisteelle mukavan (1,92) kertoimen ja me iskemme siihen kiinni kauden ensimmäisessä NBA -betsissä.

Unibet -TV:stä huippuotteluita joka viikko – lyö vetoa ja katso urheilua ilmaiseksi

UnibetTV:n kautta näet huippuotteluita eri lajeista. Tarjolla on mm. jääkiekkoa CHL:stä ja  SHL:stä, koripalloa NBA:sta, jalkapalloa Espanjan La Ligasta sekä snookeria ympäri vuoden. Myös tenniksen kaikki turnaukset ovat katsottavissa Unibetin Live Stream -palvelun kautta.

Aiheeseen liittyvät uutiset