NBA-kausi starttaa pitkän odotuksen jälkeen!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

NBA-kausi starttaa tulevana yönä kolmella ottelulla ja me olemme mukana heti ensimmäisestä pelistä alkaen. Tätä onkin jo odotettu!

GSW – New Orleans Pelicans

Valinta: New Orleans Pelicans, alle 103 pistettä (1,90)

Puolustava mestari GSW pääsee aloittamaan kautensa kotihallissa Pelicansia vastaan. GSW on tälläkin kaudella yksi suurimmista mestariehdokkaista Cavaliersin ohella.

GSW lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina kotietunsa turvin. Loukkaantumisrintamalla näyttää niin ikään varsin hyvältä sillä ainoastaan Andrew Bogutin pelaaminen on tänään epävarmaa nenävamman takia.

Vierasjoukkue Pelicansia povailtiin ennakoissa korkealle tällä kaudella. Pelicansin kausi ei olisi kuitenkaan voinut lähteä liikkeelle paljoakaan huonommin sillä joukkueen loukkaantumislista on järkyttävän pitkä jo ennen kauden ensimmäistä ottelua.

Varmoja poissaolijoita ovat Tyreke Evans, Omer Asik, Norris Cole sekä Quincy Pondexter. Lisäksi Luke Babbittin sekä Alexis Ajincan pelaaminen on epävarmaa. Listan kruunaa Jrue Holiday, jonka peliminuutteja joudutaan rajoittamaan jalkavamman takia.

Pelicansin materiaali ei kestä tämän kaltaista ”injury-listaa”, joten GSW tulee nappaamaan tänään voiton. Poissaolijoiden johdosta Pelicansin hyökkäyspelin tehoista ei ole takuita ja näin ollen koko peli saattaa valahtaa underiksi.

GSW:n tasoitukset ovat niin hurjia, että ne jätetään tällä kertaa pelaamatta.

Muut valinnat:

Cleveland +6 (1,71)

Pistons +7,5 (1,76)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset