NBA-vihje 18:10: Philadelphia 76ers – Chicago Bulls

NBA-vihje

Torstain NBA-vihje tulee Chicago Bullsin ja Philadelphia 76ersin välisestä ottelusta. 76ers avasi kautensa tappiolla Bostonia vastaan, kun puolestaas Bullsin kausi alkaa vasta tänään.

NBA-vihje 18.10

Philadelphia 76ers – Chicago Bulls

Valinta: Alle 220 pistettä (1,90) @Coolbet

Philadelphia 76ers avasi kautensa tappiolla, kun Celtics oli vahvempi lukemin 105-87. 76ersin esityksestä jäi paljon parannettavaa kauden ensimmäiseen kotiotteluun joka pelataan tänään.

76ers oli Celticsia vastaan varsin tehoton ja siihen on syynsä. 76ers onnistui kolmen pisteen heitoissa van 19,2% tarkkuudella. Myös vapaaheittoviivalla oli vaikeuksia sillä vaparit upposivat sisään vajaan 60% tarkkuudella. Kun tähän lisätään vielä 16 pallonmenetystä niin ei ole ihme, että tulos oli heikko.

Vierasjoukkue Bulls avaa NBA-kautensa tänään. Bullsin kaudesta odotellaan jälleen todella vaikeaa eikä suotta. Bulls lukeutuu tälläkin kaudella selvästi sarjan heikoimpiin joukkueisiin.

Bullsin esitystä on erittäin vaikea arvioida kauden ensimmäisessä ottelussa, mutta hyökkäyspeliin voidaan ennakoida ongelmia sillä pelinrakentaja Kriss Dunn sekä Lauri Markkanen ovat sivussa kauden avausottelusta. Markkasen loukkaantuminen oli jo aiemmin tiedossa, mutta Dunnin pelaamattomuden syy on ainakin meille vielä arvoitus.

76ersin puolustuspeli lukeutui viime kaudella NBA:n parhaimpien joukkoon ja samankaltaisia esityksiä on lupa odottaa myöskin tällä kaudella. 76ersin hyökkäyspeli paranee varmasti tulevana yönä mutta samaan hengenvetoon uskomme, että 76ersin puolustus nollaa siipirikkoisen Bullsin hyökkäyspelin.

Nän ollen alle 220 pisteen raja vaikuttaa varsin korkealta ottelun lähtökohdat huomioiden, joten under lähtee lapulle 1,90 kertoimella!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät muiden lajien vetovihjeet!

Vetovihjeet nyt myös Instagramissa

Vetovihjeet palasi taannoin myös Instagramiin. Löydät meidät Instagramista nimellä veto_vihjeet. Saat napautettua meidät seurantaan kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ.

Aiheeseen liittyvät uutiset