NFL 1.1.2017: Uusivuosi päättää runkosarjan!

Uusivuosi ja NFL:n 17. viikko laittavat runkosarjan pakettiin. Muutamassa kaupungissa ratkotaan vielä NFC:n playoff-paikkoja, kun taas AFC:n puolella väännetään enää kotieduista.

Miami Dolphins – New England Patriots

Valinta: Patriots -8 (1.87)

Miamissa pelataan AFC East divisioonasta playoffeihin tiensä selvittänäiden Dolphinsin ja Patriotsin välinen ottelu. Miamilla on mahdollisuus 5. seediin ja Patriots puolestaan pelaa kotiedusta. Molemmilla on siis panosta ottelussa, joten täysillä mennään mitä todennäköisimmin alusta loppuun.  Fakta on kuitenkin se, että Patriots on näistä parempi nippu ja Miami tulee otteluun kakkosqb:lla. Patriots tulee hakemaan selvän voiton Miamista ja varmistaa näin kotiedun playoffeihin.

Pittsburgh Steelers – Cleveland Browns

Pittsburgh -5.5 (1.89)

Steeler on lukinnut itselleen AFC North divisioonan ja kohtaa kauden viiimeisessä runkosarjaottelussaan viimeviikkoisen yllätysvoiton ottaneen Clevelandin. Tasoero näiden kahden välillä on karmaiseva ja nyt kun Clevelandilla on huhheijaa yksi voitto taskussa mentaliteetti varmasti päällä, tulee kotijoukkue ottamaan tästä itselleen murskavoiton. Tasoitus on hämmentävän alhainen, mutta sehän kelpaa meille enemmän kuin hyvin.

Muut valinnat:

Green Bay Packers ML (1.60)

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset