NFL 11.12.2016: Miami vahvoilla kotona?

NFL:n 14. viikon sunnuntaille otetaan runsas kattaus valintoja. Tänään huomio kiinnittyy erityisesti Miamiin, jossa uskon kotijoukkueen olevan vahvoilla.

Miami Dolphins – Arizona Cardinals

Valinta: Miami Dolphins (2.10)

Arizona Cardinals on ollut heikko joukkue pelatessaan idässä ja aikaisessa ottelussa. Heihin aikaero tuntuu vaikuttavan melko paljonkin eikä joukkueelle ole muutenkaan vieraspelaaminen maistunut. Quarterback Carson Palmer on usein myös kokenut kovia idässä pelatuissa otteluissa joutuen usein sackityksen kohteeksi.

Miami puolestaan on ollut kotikentällään erittäin vahvoilla ja se on myös kaatanut ihan kelpojoukkeueita kotiareenallaan.  Miamilla on myös ruma ja raskas tappio niskassaan, joten oletettavasti tämä ottelu on saanut erityistä huomioita valmennusjohdolta.

Mitä joukkueiden välisiin match-uppeihin tulee, on Arizona ollut hyvä puolustumaan niin heittoa kuin juoksua, mutta uskoisin Miamin saavan hyvää tulosta aikaiseksi juoksuhyökkäyksessä Jay Ajayin johdolla.

Isoin vaikutus on kuitenkin oletettavasti Arizonan heikolla pelaamisella idässä ja Miamin kovalla kotisuorittamisella, joten yli 2 kerroin on omissa papereissa liian korkea. Miami 2.10 kertoimella siis peleille!

Cleveland Browns – Cincinnati Bengals

Valinta: Cincinnati Bengals -5 (1.92)

Browns palaa tähän matsiin bye viikolta ja saa vastaansa Cincinnati Bengalsin. Vaikka Bengalsilla on omat loukkaantumishuolensa ja Cleveland saa RG III:n takaisin tulee ottelu mitä todennäköisimmin menemään Bengalsin nimiin. Vieraat ovat saaneet paremmin kiinni pelaamisestaan ja tasoitus tuntuu aika pieneltä näiden tasoeroon nähden. Cincy vei viime välienselvittelyn selvästi, joten eiköhän sama meno jatku myös tänään.

Muut valinnat:

Pittsburgh Steelers -3 (2.00)

Washington Redskins -2.5 (1.92)

Indianapolis Colts -6.5 (2.00)

Minnesota Vikings -3.5 (2.00)

Denver Broncos ML (2.05)

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset