NFL 12.12.2016: Baltimore yllätysvalmiina Foxboroughssa!

Tulevan yön kamppailussa vierasjoukkue Baltimore Ravens lähtee sekä altavastaajana että yllätysvalmiina otteluun!

New England Patriots – Baltimore Ravens

Valinta: Baltimore Ravens +6 (1.92)

New England Patriots lähtee tulevan yön koitokseen ansaitusti ennakkosuosikkina, mutta kun joukkueita tarkastelee syvemmin löytyy Ravensilta juuri ne aseet, joilla se saattaa pystyä yllättämään illan isännät. Ravensilla on erinomainen puolustus ja erityisesi juoksun puolustaminen on ollut hurjalla tasolla. New Englandilla saattaa siis olla hikinen ilta juoksupelissään, joten oletettavasti pallo uskotaan Tom Bradyn heitettäväksi. New Englandin hyökkäysen ykkösnimi Rob Gronkowski on kuitenkin sivussa ottelusta eikä toinen TE Martellus Bennet oli täydessä pelikunnossa. Tällöin tehoja joudutaan hakemaan muilta kohteilta, ja en jotenkin usko esim. Julian Edelmanin saavuttavan läheskään ”Have a Day” -luokan statseja.

Gillette Stadium on yksi vaikeimmista paikoista pelata, mutta Ravensille se on jo tuttu paikka aikaisemmista playoffseista. Uskon myös että Ravensin Terrell Suggs tulee laittamaan Patriotsin O-linen koville. Jos Ravens todella hallitsee tätä match-uppia, on Patseille luvassa vaikeuksia.

Mitä taas Ravens hyökkäämiseen tulee, on Joe Flacco löytänyt mitä ilmeisimmin tammikuu-vireensä jo tässä vaiheessa kautta. Ravensin kokeneet receiverit pystyvät Dennis Pittan kanssa tekemään isojakin pelejä heittohyökkäysessä, jolloin Patriots puolustus joutuu todelliseen testiin.

Näistä lähtökohdista on helppo olettaa tiukkaa vääntöä, jossa on oikein mukavaa olla +6 luokan tasoituksella messissä. Otetaan siis Ravensin korkeahko spreadi tulevan yön matsista peleille 1.92 kertoimella ja luotetaan vieraiden olevan yllätysvalmiina!

Aiheeseen liittyvät uutiset