NFL 13.10.2016: Broncos matkustaa San Diegon vieraaksi!

NFL:n puolella aloitellaan jo kauden kuudetta viikkoa, kun Broncos ja Chargers kohtaavat San Diegossa. Kausi alkaa olla jo sen verran pitkällä, että  playoffs-paikkojen suhteen eletään jo melko kriittisiä aikoja.

San Diego Chargers – Denver Broncos

Valinta: Broncos -3 (1.88)

Loukkaantumisien myötä pahasti paperilla heikentyneen San Diego Chargersin recordi näyttäisi jotain aivan muuta ilman ottelun lopuissa tapahtuvia käsittämättömiä möhläyksiä. Chargers tuntuu ryssivän kerta toisensa jälkeen voiton, joka oli täysin heidän otettavissaan. Nyt vastaan asettuvan Denverin suhteen voiton ei pitäisi ”olla otettavissa” ja erityisesti vieraiden puolustus tulee olemaan pahaa myrkkyä Chargersille.

Philip Rivers on kyllä pelannut hienosti, mutta mukaan on mahtunut myös pallon menetyksiä. Jo edellä mainituista loukkaantumisista johtuen Chargers joutuu luottamaan hyökkäyksessään Melvin Gordonin ja Tyrell Williamsin kaltaisiin pelaajiin. Riversin pitää venyä äärimmilleen, jotta Chargersilla olisi voittoon mahdollisuus, mutta Denveriä vastaan venyminenkään ei välttämättä tule riittämään.

Vieraat puolestaan saavat Trevor Siemianin takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Siemian pelasi hienosti kauden alun, joten uskon saman menon jatkuvan myös Chargersin kyseenalaista puolustusta vastaan. Odottevissa on iso ottelu Emmanuel Sandersilta ja Demaryius Thomasilta.

Chargers pelaa toki kotona, mutta kolmen pisteen tasoitus tuntuu aivan liian alhaiselta tähän otteluun. Broncos siis kolmen pisteen tasoituksella lapulle 1.88 kertoimella.

Broncosin kelkkaan painamalla tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset