NFL 13.11.2016: Isänpäivänä kunnon kattaus!

NFL:n kymmenennen viikon sunnuntai tarjoilee näin isänpäivänä runsaan kattauksen otteluita. Klo 20.00 alkaa 8 ottelua, joiden perään klo 23.05 alkaen pelataan vielä kolme ottelua. Tuttuun tapaan aikaisessa maanantaiaamussa tarjoillaan Sunday Night Football!

Jacksonville Jaguars – Houston Texans

Valinta: Houston Texans ML (2.07)

Tämän vuoden piti olla Jaguarsin vuosi, mutta tällä hetkellä joukkue on neljän ottelun tappioputkessa ja omaa 2-6 recordin. Joukkueella on ollut isoja ongelmia ja Blake Bortles on pelannut jopa yllättävän heikkoa kautta. Houston Texans puolestaan tulee tähän matsiin lepoviikolta ja sillä on taskussaan voitto Detroit Lionsista.

Jos katsoo ottelun match upit, niin Lamar Miller vastaan Jagsin juoksupuolustus menee heittämällä Millerille. Toisaalta taas Jacksonville juoksuhyökkäys on lähes olematonta, joten heikosti pelannut Bortles joutuu paljon useammin heittämään. Tätä vastaan Houstonilla on laittaa liigan toiseksi paras heittopuolustus, jonka pitäisi pitää Bortles ja kumppanit aisoissa. Houston yli 2 kerroin on siis ehdoton valinta tältä kierrokselta.

Philadelphia Eagles – Atlanta Falcons

Valinta: Atlanta Falcons -1 (1.93)

Eagles on ollut tällä kaudella yllättävä joukkue molempiin suuntiin. Välillä peli näyttää karsealta ja toisina hetkinä erityisesti puolustus tuntuu olevan loistava. Philadelphia on ollut kova kotona, joten ymmärrettävästi tämä ottelu asetettu kertoimien valossa lähes 50-50 matchiksi.

But let’s face it. Falcons tulee pitkän levon jälkeen ja on aivan hirmuisessa iskussa. Matt Ryan pelaa elämänsä kautta. WR-osasto on leveä ja sen suurimpana tähtenä Julio Jones joko loistaa itse tai tekee tilaa muiden isoille peleille. Falcons -1 with confidence.

Muut valinnat isänpäivänä:

Washington Redskins – Minnesota Vikings alle 42.5 (1.90)

Tampa Bay Buccaneers ML (2.13)

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset