NFL 14.11.2016: Giants vs. Bengals!

NFL:n 10. viikkoa päätetään ottelulla, jossa New York Giants saa vieraita, kun Cincinnati Bengals saapuu kylään. Ottelusta on ennakkoon odotettavissa erittäin tasainen, joten luvassa on varmasti viihdyttävä Monday Night Football!

New York Giants – Cincinnati Bengals

Valinta: New York Giants ML (2.00)

Kuten kertoimistakin on nähtävissä, odotetaan tästä kamppailusta äärimmäisen tasaista. New York on voittoputkessa ja pelaa tulevana yönä kotona. Sen puolustus on ollut hyvä ja hyökkäyksen isot nimet ovat löytäneet  paremmin toisiaan kauden edetessä. Juoksuhyökkäyksen kohdalla on haasteita,  mutta heittopeliin luottaminen on toiminut viime viikkoina mukavasti.

Cincinnati puolestaan tulee otteluun bye viikon jäljiltä. Se pelasi edellisen ottelunsa Lontoossa, jossa loppulukemiksi jäivät Washington Redskinsiä vastaan  27-27. Pitkä lepo kuitenkin nollaa tämän vaikutuksen aika lailla täysin, mutta välttämättä ihan maximi hyötyä Bengals ei lepoviikostaan saa. Cincinnatilla on hyökkäyksessään nyt täysin terve Tyler Eifert, joka on erityisesti Red Zonella iso pelote.

Juoksuhyökkäyksen osalta vieraat ovat kieltämättä ihan hyviä, mutta New York osaa ottaa sen pois. Tällöin ottelusta tulee enemmän ja enemmän Eli Manning vastaan Andy Dalton, jonka pitäisi mennä Manningille. Luotetaan siihen ja otetaan tästä parista kotijoukkue Giants lapulle.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset