NFL 15.12.2016: Seattle dominoimaan kotiareenalla!

NFL:n 15. viikon torstaina kohtaavat Seattle Seahawks ja Los Angeles Rams. Kotijoukkue on asetettu ottelussa poskettomaksi ennkkosuosikiksi.

Seattle Seahawks – Los Angeles Rams

Valinta: Alle 39 (1.92)

Seahawks on kieltämättä kotijoukkueena täysin omaa luokkaansa, mutta 14,5 pisteen tasoitus on silti äärimmäisen korkea. Toisaalta taas Rams on ollut todella surkea hyökkäyksessään, joten Seahawks oletettavasti vie ottelun selvin lukemin nimiinsä. Tasoitusvetäminen ei siis vaikuta tähän otteluun parhaalta idealta, mutta totalin puolelta löytyy pelattavaa.

Seattlen hyökkäys on ollut hieman kysymysmerkki ja se on tehnyt yllättävän alhaisia pistemääriä pelaamissaan otteluissaan. Ramsilla on kuitekin kelpo puolustus ja onhan tulevan yön vierasjoukkue ennenkin aiheuttanut Seahawksille ongelmia. Muun muassa viime kohtaamisessa Seattle sai aikaan kokonaiset 3 pistettä ja Rams puolestaan takoi taululle peräti 9 pistettä.

Seattlen puolustus on myös torstaina kovaa kamaa, vaikka Richard Sherman ei paljoa torstaiotteluista välitäkkään. Toki Seattlelta puuttuu Earl Thomas, mutta en silti näe Ramsin iloittelevan Seahawksin kustannuksella pätkääkään.

Uskon Seattlen siis kotonaan kyllä tasaavan tilit peräti selvin numeroin, mutta pistemäärä jää silti oletettavasti hyvin alhaiseksi. Tällöin on hyvä tarttua underiin 39 pisteen rajalla ja 1.92 kertoimella. Pieni suositus myös spreadin suuntaan, mutta jätetään se tällä kertaa vain siihen.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset