NFL 16.10.2016: Steelers ja Trap Game Miamissa?

NFL:n kuudennen viikon sunnuntaina pureudutaan otteluun, jossa Steelers kohtaa Dolphinsin Miamissa. Ottelu vaikuttaa etukäteen selvältä kauralta, mutta kuten RedZone selostaja Scott Hanson totesi viime sunnuntaina:  ”When you expect it to zig, it will zag”

Miami Dolphins – Pittsburgh Steelers

Valinta: Pittsburgh -7 (1.92)

Miami on ollut todella huono, joten viime viikkoinen Titansin valitseminen tuotti reipasta plussaa pelikassaan. Nyt jos vertaamme Tennessee Titansia ja Pittsburhg Steelersiä toisiinsa, on jälkimmäinen aivan selvästi parempi nippu. Miten Miamilla siis voisi olla mitään mahdollisuuksia tämän päiväisessä ottelussa?

Edellä mainittu on ajatusketju, joka käy varmasti monen mielessä. Dolphinsin ongelmia vastaan meneminen on ollut fiksua pitkin kautta, joten Pittsburghin -7 on jopa häiritsevän pieni tasoitus tähän otteluun. Dolphinsin ehkä suurinpana ongelmana tuntuu olevan hyökkäyksen linja. Ryan Tannehillillä ei ole aikaa heittää, koska hyökkäyksen linjasta tullaan läpi miten lystätään.

Kaikki merkit puoltavat siis vieraiden voitolle, mutta varoituksen sana: Tämä saattaa hyvinkin olla trap game. Silti Pittsburgh -7 lapulle.

Muut valinnat:

Detroit Lions -3 (1.90)

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset