NFL 17.10.2016: New York Jets lännen reissulla!

Nyt alkaa olla aika laittaa pakettiin viikkoa 6, jonka päätösottelussa kohtaavat ailahtelevasti pelanneet New York Jets ja Arizona Cardinals.

Arizona Cardinals – New York Jets

Valinta: Cardinals -7 (1.98)

Tulevan yön otteluun ei aluksi tunnu löytyvän mitään selvää kaavaa, mutta Jetsiin ei löydy sitä vähäistäkään luottamusta, joka voisi kumota Arizonan toisinaan heikkojen otteiden puntaroinnin. Jets on ansaitusti recordilla 1-4, sillä se on pelannut ajoittain käsittämättön heikosti. Juoksupuolustus on ehkä ainoa positiivinen asia, joten tänään ei välttämättä David Johnson täysin räjäytä pankkia.

Kotijoukkue Cardinals saa kuitenkin Carson Palmerin takaisin pelaavaan kokoonpanoon, jonka pitäisi näkyä heittopelin selvänä parannuksena. Edellä mainittu Johnson on silti niin iso uhka, että nämä kaksi yhdessä tulevat olemaan myrkkyä New Yorkin pojille. Odotettavissa on iso matsi Larry Fitzgeraldilta.

Eric Decker on sivussa Jetsiltä, joten Ryan Fitzpatrickilta puuttuu yksi eliittiaseistaan. Tämä ei missään nimessä ole tervetullut asia jo muutenkin heikolle Jetsin heittohyökkäykselle. Arizonan heittopuolustus puolestaan on ollut hyvää kauden aikana, joten tämäkään match-up ei paljoa vieraita lämmitä.

Ainoa asia mikä Arizonalta ei tänään onnistu, on Johsonin täydellinen ylivoima. Tosin koko kentän kattavaa ylivoimaa on senkin edestä tarjolla.

Cards -7. With confidence.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset