NFL 17.11.2016: Saints vs. Panthers part 2!

NFL:ssä aloitellaan jo viikkoa 11, kun New Orleans Saints saapuu vierailulle Carolinaan. Kyseessä on joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella ja panoksena ei ole enempää eikä vähempää kuin koko season.

Carolina Panthers – New Orleans Saints

Valinta: Yli 52 (1.95)

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa New Orleans piti pintansa kotona ja otti ottelun nimiinsä loppuhetkien potkumaalilla a lá Will Lutz. Lukemat olivat tuolloin millä tahansa mittarilla pöyristyttävän korkeat 41-38. Kyseessä oli kuitenkin kahden tulivoimaisen hyökkäyksen ja heikosti pelaavan puolustuksen kohtaaminen New Orleansissa, joten pisteitä pitikin tulla paljon. Mikä siis muuttuisi tällä kertaa niin paljon, ettei ottelu menisi jälleen reippaasti päälle 50 pisteen?

Drew Brees ei alkukaudesta pelannut aivan yhtä lights-out vieraissa kuin mitä kotikentällä nähtiin, mutta tämä on tasoittunut pitkin kautta. Nyt kun myös juoksupeliin  on saatu eloa, luulisi Saintsin O:n vetävän lähes yhtä poskettoman stats linen kuin mitä 6. viikolla nähtiin.

Vastapuolelle Saintsin hyökkäystä vastaan saadaan huomattavasti parantunut Carolina D. Mutta kun katsoo ketä vastaan bye viikon jälkeinen parannus on tullut, löytyy ohjelmasta seuraavat joukkueet: Arizona Cardinals, Los Angeles Rams ja Kansas City Chiefs. Arizonan peli on yskinyt idässä, Los Angeles QB:na pelasi Case Keenum ja Chiefs tuli otteluun vajaamiehisenä. Näistä statseista on siis turha vetää liian suuria linjauksia, vaikka Carolinan pakit ovatkin pelanneet kelpo esityksin.

Carolinan hyökkäyksen pitäisi pystyä kotikentällään toimittamaan Saintsia vastaan pisteitä, joten sen suhteen ei pitäisi jäädä pistemäärä vajaaksi. Kun NFC South divisioona on edelleen tulivoimaisen hyökkäysen kehto ja toisaalta puolustuspelaamisen siunattu leposija, pitäisi isojen lukemien jäädä siis myös tulevan yön kamppailussa valotaululle.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset