NFL 18.12.2016: Sunnuntaina tarjolla pari herkkupalaa!

NFL:n 15. viikon sunnuntaina on jälleen tarjolla runsas kattaus otteluita. Parhainta herkkupalaa edustaa tänään joko Giantsin tai Denverin ottelu!

New York Giants – Detroit Lions

Valinta: Alle 40.5 (1.92)

Erityisest kotijoukkue New York Giantsin puolustus on esittänyt viimeaikoina kelpo otteita eikä tosin vieraissakan ole mitään hävettävää. Ottelussa on kuitenkin yksi merkittävä tekijä puhumaan underin puolesta ja se on Matthew Staffordin pelikunto. Stafford on saanut  käteensä vamman ja sen kanssa pelaaminen oli ainakin viime ottelussa työn ja tuskan takana. Stafford on kuitenkin aloittamassa ottelun ja uskon tuon vamman aiheuttavan päänvaivaa vieraiden hyökkäyksessä. Mitä tulee taas kotijoukkueen hyökkäyspelaamiseen, ei se kovin tehokas ole tällä kaudella ollut. Otetaan siis tähän otteluun alle 40.5 pistettä 1.92 kertoimella.

Denver Broncos – New England Patriots

Valinta: Patriots -3 (1.92)

Denverissä pelataan todellinen huippukohtaaminen, jossa viime kauden mestarijoukkue Broncos saa vastaansa New England Patriotsin. Patriotsilta toki puuttuu ottelusta avainpelaajia, mutta se on silti onnistunut näyttämään olevansa selkeästi liigan kärkeä. Vaikka Denver pelaakin kotona, on tässä silti käsittääkseni melko selvä ero joukkueiden välillä. Näin ollen uskon, että Patriotsin pitäisi viedä tämä matsi nimiinsä, joten luotetaan vieraiden tekemiseen ja napataan Patsit potkumaalin tasoituksella peleille.

Muut valinnat:

Cleveland Bronws +10.5 (1.90)

Green Bay Packers -4.5 (1.92)

Kansas City Chiefs – Tennessee Titans alle 42.5 (1.92)

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset