NFL 18.9.2016: Cam Newton näyttää kaapin paikan?

NFL

Carolina ja Cam Newton saivat maistaa karvasta kalkkia viime kierroksella, kun se hävisi aivan loppumetreillä Denver Broncosille. Meidän valintamme tuleekin tällä kertaa Carolinasta, jossa ennakkoon selvä suosikki Panthers pyrkii nyt nappaamaan ensimmäisen voiton tililleen.

Carolina Panthers – San Francisco 49ers

Valinta: Over 45 (1.92)

San Francisco otti kauden avauksessaaan typerryttävän 28-0 voiton Los Angeles Ramsista. Carolina Panthers puolestaan oli erittäin lähellä voittaa Denver Broncosin, mutta Graham Ganon viime sekuntien potku ei lopulta painunutkaan sisään. Ottelun aikana Cam Newton otti vastaan paljon kovia iskuja, joista myös näin jälkikäteen on Denverin pelaajia rangaistu.

Nyt viime kauden MVP:n pitäisi näyttää kaikille mistä hänet ja Carolina on todellisuudessa tehty ja jyrätä alleen häntäpään joukkueeksi ennakkoon arvioitu San Francisco 49ers.

Vieraileva 49ers matkustaa lännestä itään. Tämä aurinkoa vastaan liikkuminen aiheuttaa sen, että pelaajien sisäinen kello on ottelun alkaessa klo 10.00 aamulla. Myös 49ersin lepoaika on maanantaina pelatun ottelun takia lyhyempi, joten lähtökohdat ovat Ninersille erittäin haastavat. Panthersin puolestaan odotetaan olevan todella latautunut viime viikon tappion jäljilltä.

Chip Kellyn myötä 49ersin hyökkäyspelaaminen on nopempaa no-huddle offensea, joka auttaa meitä overin kanssa. Lähtökohdistaan ottelu tulee olemaan Panthersin näytöstä, joten otteluun asettu -13 spreadi on jossain määrin hyväksyttävä linja.

Luotetaan siihen, että Panthers latoo rumat lukemat taululle, mutta pelataan se overin kautta.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset