NFL 19.9.2016: Monday Night Football!

NFL

Monday Night Footballissa ja samalla kauden 2016 toisen viikon päättävässä ottelussa kohtaavat Chicago Bears ja Philadelphia Eagles.

Chicago Bears – Philadelphia Eagles

Valinta: Bears -3 (1.90)

Philadelphia Eagles kaatoi kauden avausottelussaan Cleveland Browsin. Ottelussa rookie quarterback Carson Wentz pelasi kohtuu hyvän ottelun, mutta koska vastustajana oli Browns, ei tulosta voida pitää muuna kuin ihan hyvänä kauden aloituksena. Nyt vastaan asettuu Bearsin puolustus, jonka pitäisi olla huomattavasti vahvempi kuin mitä Brownsilla oli Carsonin ja kumppanien eteen laittaa.

Bears puolestaan hallitsi avausotteluaan Houstonia vastaan, mutta menetti lopulta johtonsa häviten ottelun lukemin 23-14. Ottelussa Bears-hyökkäys ei saanut lainkaan pisteitä aikaiseksi ottelun toisella puoliskolla. Philan puolustus ei kuitenkaan vedä (lainkaan) vertoja Texansin vastaavalle, joten Jay Cutlerilla ja kumppaneilla tulee olemaan helpompi savotta edessään.

Kotimatsi, kauden avausvoiton tiukka hakeminen, parempi puolustus ja kokeneempi QB kääntävät tämän kamppailun todennäköisesti Bearsin voitoksi, joten napataan Bears -3 1.90 kertoimella.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset