NFL 20.10.2016: Aaron Rodgers ongelmissa?

NFL:ssä on aika käynnistää viikkoa 7. Tulevan yön ottelun alla ehkä suurin puheenaihe on ollut Aaron Rodgers. Mikä miestä oikein vaivaa? Linja pitää puolustuksen aisoissa, mutta silti Aaron ei tunnu saavaan palloa perille.

Green Bay Packers – Chicago Bears

Valinta: Alle 46.0 (1.90)         

Aaron Rodgers ja Green Bayn hyökkäys on ollut heikkoa jo viime kaudella ja sama meno on jatkunut tänäkin vuonna. Nyt on tehty vertailuja mm. Brian Hoyeriin, joka on tilastojen valossa pelannut huomattavasti paremmin kuin Rodgers. Erikoista tämän kauden GB hyökkäyksessä on se, että hyökkäyksen linja on antanut kaiken mahdollisen ajan heittää palloa, mutta silti kohteita ei ole löytynyt kentältä.

Nyt Lambeua-vierailulle saapuu Chicago Bears, joka on eittämättä liigan huonoimpia joukkueita. Divisioonan sisäinen tuo kuitenkin näihin GB vs CHI otteluihin aina oman säväyksen, joten Chicago tulee kyllä pistämään hanttiin. Chicagon huonous antaa kuitenkin Green Baylle kaikki ainekset laittaa in your face luokan statement tiskiin.

Loukkaantumistilanne on myös tärkeä huomioitava erityisesti tänään. Kotijoukkueelta puuttuu puolustuksesta avainhahmoja sekä hyökkäyksen juoksupelimoottori Eddie Lacy, joten molemmin puolin palloa löytyy huolia. Chicagolla puolestaan loukkaantumistilanne on suorastaan karmea. Lasken loukkaantumiset Green Bayn eduksi, vaikka Chicagon hyötyminen Jay Cutlerin puuttumisesta on keskustelun aiheena mitä mieleisin.

Ellei Rodgers vedä yllättävää täysin Lights Out -tasoista suoritusta, tulee ottelu jäämään vähäpisteiseksi. Tylsä ja mitäänsanomaton kotivoitto on tuloillaan, joten sen varaan on helppoa laskea myös under-verkot vesille.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset