NFL 20.11.2016: Giants ja Steelers vahvoilla

NFL:n 11. viikon sunnuntailla on muutamassa ottelussa melko selvät sävelet. Suurin luotto löytyy kuitenkin joukkueisiin Pittsburgh Steelers ja New York Giants.

Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers

Valinta: Yli 43.5 (1.92)

Brownsia vastaan olisi helppo mennä jälleen, mutta total tarjoaa todennäköisemmän tuoton. Steelers on toki yskähdellyt kauden mittaan, mutta Clevelandilla ei pitäisi olla tässä matsissa mitään jakoja. Kotijoukkue pystyy kuitenkin itsekin pisteiden tekoon, joten on peräti yllättävää, että totalin raja on näin alhaalla. Pittsburgh puolustus on ollut kehnommasta päästä ja Clevelandin sitäkin huonompi, joten pinnoja pitäisi tulla roppakaupalla.

New York Giants – Chicago Bears

Valinta: New York Giants -6 (1.92)

Chicago on ehdottomasti sarjan häntäpään joukkueita eikä heidän urakkaansa helpota yhtään se, että Alshon Jeffery  on pelikiellossa. Joukkueesta on muutenkin kuulunut soraääniä erityisesti Jay Cutlerin suuntaan ja vaikuttaakin siltä, että Cutlerin ura Chicagossa lähestyy loppuaan. Giants porskuttaa voittoputkessa ja sen puolustus on pelannut hyvää peliä. Kotona on myös on aina kiva pelata, joten Giantsin 6 pisteen tasoitus lähtee ehdottamasti tänään lapulle.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset