NFL 21.11.2016: Mexico kutsuu Texansia ja Raidersia!

NFL:n 11. viikon Monday Night Football pelataan osoitteessa Estadio Azteca, Mexico City, Mexico, mikä tuo varmasti oman mausteensa matsiin. Mexicon illassa kohtaavat kaksi täysin eri vahvuuksien joukkuetta, joten pelataan tähän matsiin underia.

Oakland Raiders – Houston Texans

Valinta: Alle 45 (1.95)

”Kotijoukkue” Oakland Raiders on ollut tämän kauden komeetta joukkue. Raiders-hyökkäys on ollut älyttömän kovassa lennossa ja tämän kautta myös koko joukkueen tulos on ollut hetkittäin tyrmäävän kovaa. Houstonin puolella taas hyökkäyksestä tuntuu puuttuvan paljon tehoja ja erityisesti Brock Osweiler on saanut urakalla kuraa faneiltaan. Houstonin puolustus on joukkueen ykköspyssy, jonka pitäisi pystyä rajoittamaan Raidersin tehoja. Houston itse luottanee jälleen Lamar Milleriin, joka ansioista pelikello saa raksuttaa rauhassa eteenpäin.

Raiders on ottelussa suosikkina, mutta ennakkoon on vaikea lähteä näin eri vahvuuksien joukkueiden eroja laskemaan. Vielä kun mukaan heitetään, että ottelu pelataan vieraalla maaperällä, tuntuu underin pelaaminen luontevimmalta ratkaisulta. Otetaan siis Alle 45 pistettä 1.95 kertoimella peleille.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset