NFL 22.12.2016: NFC East tarjoaa viihdettä!

NFL:ssä lähestytään jo runkosarjan loppua, mutta vielä on parin viikon edestä tarjolla viihdettä, kun joukkueet ratkovat playoff-paikkoja! Tulevan yön kamppailussa toisistaan mittaa ottavat Philadelphia Eagles ja New York Giants.

Philadelphia Eagles – New York Giants

Valinta: New York Giants ML (1.71)

New York Giants on parantanut peliään kauden mittaan, kun taas kotijoukkue Eaglesillä trendi on ollut päinvastainen. Phila on mm. hävinnyt viimeiset kaksi kotiotteluaan ja vaikka Carson Wentz on pelannut upean rookiekauden, on hänenkin otteensa ovat hieman hyytyneet kauden mittaan. Philan puolustaminen ei myöskään ole näyttänyt enää niin murskaavaalta kuin mitä se alkukaudesta erityisesti kotiotteluissa oli parhaimmillaan.

Puolustamisesta puheen ollen jättiläisten pakkiosasto on puolestaan näyttänyt ihan kelpo porukalta pitäen vastustajien hyökkäyset matalapisteisinä ja tehden myös itse pelejä joukkueensa hyväksi. Kysymysmerkki ”running game” leijuu toki yhä New Yorkin ylpeyden yllä, mutta on sieltäkin joitain väläyksiä nähty.

Vieraspelit torstaisin eivät ole paras paikka ottelulle, mutta voitolla rakasta divisioonavastustaja Eaglesia vastaan Giants pystyy varmistamaan playoff-paikan. Phila taasen pelaa enää kunniasta ja heidän yksilöt antavat näyttöjä ensi kautta varten.

Ottelusta tulee tulee todennäköisesti tasainen, mutta uskon Giantsin hoitavan yön aikana itsensä post sesasonille.

Ps. Giants wild-cardilla on viimeiset kaksi kertaa tarkoittanut SB:tä Patriots – Giants. NYG on vienyt molemmilla kerroilla. Nyt olisi hyvä paikka ottaa ensi askel kohti sormusta.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset