NFL 24.10.2016: Texans vierailee Denverissä!

NFL:n 7. viikko päätetään ottelulla, jossa Houston Texans saapuu Denver Broncosin vieraaksi. Ottelusta voidaan käyttää myös nimitystä Brock Osweiler Bowl, sillä Texansin QB:na pelaa Denveristä viime kauden jälkeen lähtöpassit saanut Osweiler.

Denver Broncos – Houston Texans

Valinta: Alle 40.5 (1.88)

Denver ja Houston ovat molemmat hyvän puolustuksen joukkueita, joiden QB:t eivät ole sieltä liigan kärkipäästä. Paperilla ja tilastojen valossa kotijoukkueen puolustus on aivan liigan eliittiä, joten varsinkin kotona pelatessaan on Denverin puolustuksella hyvät oltavat. Ainoa heikkous saattaa olla juoksupuolustuksen puolella, mutta ei sekään mikään seula ole ollut.

Siitä johtuen ja siitä huolimatta, kummin päin sen vain haluaa ajatella, tulee Houston nojaamaan pitkälti omaan juoksupeliinsä, joten Lamar Miller tulee saamaan erityisen ison roolin ottelussa. Juoksupeliä suosiessa kello kuitenkin käy kokoajan, joten se puoltaa underin pelaamista.

On vaikea nähdä miten Houston saisi kauheammin pisteitä Denveriä vastaan vieraissa ja Denverin puolella ei taas välttämättä se ihan ykkösjuttu ole ollut pisteiden teko ja hyökkäyksen kautta voittaminen, joten lähdetään tähän matsiin underin kanssa.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset