NFL 25.9.2016: Arizona jatkaa voittojen tiellä!

NFL

NFL:n kolmannen viikon sunnuntailta tehdään poiminta ottelusta, jossa Arizona vierailee Buffalossa.

Buffalo Bills – Arizona Cardinals

Valinta: Cardinals -3.5 (1.88)

Arizona Cardinals matkustaa otteluun lännestä, joten aikaeron myötä peli pelataan heidän kellojensa mukaan aikaisin. Cardsit ovat kuitenkin olleet mukavan tehokkaita idässä, joten ei anneta tälle liikaa painoarvoa. Larry Fitzgerald on ollut Arizonan ykkösase hyökkäyksessä yhdessä David Johnsonin kanssa. Nyt Larrylla on polvivammaa, joka voi vaikuttaa heikentävästi Arizonan hyökkäyksen tehoihin, mutta vastuunkantajia pitäisi löytyä John Brownin ja Michael Floydin muodossa. Arizonan D oli hurja Tampaa vastaan, joten momentum kantanee myös Bills-otteluun.

Bills puolestaan jopa hieman yllättäen meni ja vaihtoi hyökkäyksen koordinaattorinsa. Uusi OC Anthony Lynn haluaa, että Bills pelaa nopeaa ja räjähtävää peliä, jossa ”playmakerit” kantavat vastuun. Erityisesti katseet kääntyvätkin Tyrod Taylorin ja Sammy Watkinsin yhteisen sävelen löytämiseen. Uuteen asiaan menee aina oma aikansa tottua, joten tuskin ihan heti mitään ilotulitusta nähdään.

Cardinalsin spreadi on aivan liian pieni lähtökohtiin nähden, sillä siihen todennäköisesti painotetaan liikaa vieraspeliä ja aikaeroa. Arizona on kuitenkin selvästi parempi pakka, joten se hoitanee tyylikkäästi Billsin ja 3.5 pisteen tasoituksen.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset