NFL 27.10.2016: Titans vastaan Jaguars!

NFL:ssä aloitetaan 8. viikko, kun Tennessee Titans pääsee isännöimään Jacksonville Jaguarsia. Kumpikaan joukkueista ei kauheammin säväytä, vaikka molemmissa on omaa sympatiavoimaa.

Tennessee Titans – Jacksonville Jaguars

Valinta: Tennessee Titans -2.5 (1.88)

Jacksonville Jaguarsille povattiin isoa kautta, mutta ainakaan toistaiseksi meno ei ole ollut päätä huimaavaa. Allen Robinson seilaa kyllä ihan hyvissä target ja reception määrissä, mutta jaardeja / touchdowneja ei ole tullut niinkään paljon. Blake Bortles on pelannut kohtuullisesti, mutta juoksupelin kaverit T.J. Yeldon sekä Chris Ivory löytyvät varmaan jokaisen fantasy liigan waivers listalta. Se mikä Jagseilla on sujunut on heidän heittopuolutuksensa.

Titans lähteneekin matsiin juoksupainoitteisen hyökkäyksen kautta, sillä sekä Marcus Mariota että DeMarco Murray ovat tehokkaita juoksupelissä. Kun taas Jagsilla on pallo, Titansilta pitäisi löytyä sekä pass rush voimaa, että vahva juoksupuolustus. Erityisesti jälkimmäisen voi olettaa tekevän komeaa jälkeä tulevana yönä.

Titansin alle potkumaalin tasoitus kelpaa lähtökohtien myötä 1.88 kertoimella loistavasti peleille. Käsikirjoituksen mukaan matsi päättyy Murrayn loistaessa Titansin muutaman pisteen voittoon totalin ja jaardi määrien ollessa matalalla.

Pelaajavetoina sekä totalina tähän otetaan vielä käsikirjoituksen mukaisesti:

Under 43.5 (1.92)

Chris Ivory Rushing yards under 34.5 (1.91)

Delanie Walker Receiving yards under 51.5 (1.91)

DeMarco Murray Rushing yards over 91.5 (1.91)

Marcus Mariota Passing yards under 222.5 (1.91)

Marcus Mariota Rushing yards over 25.5 (1.91)

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset