NFL 28.11.2016: Philadelphia hostaa Green Bayta!

NFL:n 12. viikko on ollut osumarikasta rallatusta. Viikon viimeisessä ottelussa Philadelphia hostaa todennäköisesti menestyksekkäästi Green Bayta.

Philadelphia Eagles – Green Bay Packers

Valinta: Eagles -4 (1.90)

Eiliseen sunnuntaipakettiin kerkesi jo eksymään myös maanantaiyön ottelun valinta, mutta tässä se vielä omana juttunaan perustelujen kera.

Tässä ottelussa on oikeastaan kaksi lähtökohtaa, joiden kautta kotijoukkueen pelaaminen on varsin vakuuttava valinta. Ensinnäkin Eagles on ollut kotonaan äärimmäisen kova puolustamaan. Vastustajat ovat tehneet yhteensä 5 ottelussa 44 pistettä Eagleasia vastaan. Muun muassa kovan hyökkäysen omaa Steelers sai kokonaiset 3 pistettä aikaan Philassa pelatussa ottelussa.

Green Bay puolestaan yskii pahasti tällä kaudella. Aaron Rodgers ei ole oma itsensä ja Packersin puolustus vuotaa kuin seula. Vieraissa Pack on vienyt ainoastaan yhden ottelun nimiinsä ja sekin tuli häntäpään poppoo Jacksonville Jaguarsia vastaan.

Nämä ennusmerkit ovat siis Philan voiton puolella. 4 pisteen tasoitus on varsin maltillinen, joten se kelpaa peleille 1.90 kertoimella. Eilen poimittu Eagles -3.5 1,95 kertoimella on myös vihjattuna sunnuntain puolella, joten otetaan tähän matsiin ikään kuin tuplapanostus Eaglesin yli 4 pisteen voiton puolesta.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset